Forum Discussion

masiathesim's avatar
masiathesim
New Rookie
3 years ago

Problem z karierą dekoratora wnętrz

Po raz pierwszy od zakupu pakietu gry "Wystrój marzeń" (czyli od razu jak wyszedł), pojawił mi się dość poważny błąd związany z karierą dekoratora. W żaden sposób nie mogę ukończyć zlecenia. Próbowałam na wiele sposobów, czekałam do końca dnia, kilkukrotnie dokonywałam prezentacji, ale po niej w ogóle nie następuje zapłata ani zakończenie zlecenia. Ostatecznie albo nie otrzymuję za nie zapłaty, albo jest oznaczane jako niewykonane i obniża się postęp kariery. Próbowałam naprawiać grę, wysuwałam folder z dokumentów aby sprawdzić, czy błąd wystąpi na kompletnie świeżym zapisie i wciąż się to dzieje. Czyni to dodatek bezużytecznym. Przeglądałam ostatnie Laundry List, nie widziałam żeby zostało to uwzględnione, a przeszukując fora wygląda na to, że problem jest powszechny, aż nie chce mi się wierzyć, że producent nic z tym nie robi. Czy jest na to jakikolwiek sposób? 

2 Replies

• masiathesim's avatar
    masiathesim
    New Rookie
    3 years ago

Próbowałam kilku zleceń, jako że kariera była dopiero rozpoczęta, były to renowacje pomieszczeń. Próbowałam po różnych rodzinach, w różnych lokacjach (Windenburg, StrangerVille, Wierzbowa Zatoczka).

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,346 PostsLatest Activity: 3 days ago