Problem z NPC w Chez Llama
Postawiłam oficjalną restaurację z Maxis - Chez Llama. Zawsze restauracja działała poprawnie, niezależnie od dodatków i CC, które mam w modach; nie było problemu z menu (kuchnia molekularna), ani z pracownikami, którzy pojawiali się automatycznie. Teraz, sim pojechał do restauracji (sprawdziłam - parcela ma ustawienie "restauracja") i nie ma pracowników, nie ma możliwości usiąść przy stoliku. W aplikacji EA włączyłam naprawianie gry. Nie mam żadnych modów ze skryptami - wyłącznie obiekty. Wiele osób pisało że w menu gry -> rozgrywka mam włączyć / wyłączyć sławę, ale nie mam tej opcji! Zapłaciłam w sumie za grę i różne dodatki tyle pieniędzy a ta głupia gra robi takie numery! Rozumiem że czasem coś może pójść nie tak i że trzeba coś naprawić, przeklikać, ale to jest absolutnie frustrujące żeby i tak już "nienajlepiej" działające opcje główne poszczególnych dodatków albo nie działały w ogóle, albo żeby nawzajem się ze sobą gryzły. Czy jest szansa żeby zamiast zajmować się dodawaniem kolejnych niemal nikomu niepotrzebnych opcji zespół EA od simsów zajął się naprawianiem tak podstawowych błędów?
Na tą chwilę proszę o oficjalną pomoc EA i nie podawanie modów, których używam od dawna (mam ściągnięte te same przedmioty i nie dodaję co chwilę kolejnych) jako powód moich problemów, bo jakoś do tej pory nie sprawiały mi żadnych kłopotów.
Jeśli ktoś z członków społeczności może mi pomóc - będę bardzo wdzięczna.