Forum Discussion

5647756732475377's avatar
5647756732475377
Seasoned Newcomer
3 days ago

Problem z rodziną Pizzazz w San Myshuno.

Witam, borykam się z dużym problemem z Penny Pizzazz. Otóż grałem sobie inną rodziną, i odwiedziłem jej apartament. Chciałem, żeby moja simka zgrała z nią na konsoli, jednak z jakiegoś powodu się zablokowała. Dlatego tymczasowo dodałem ją do rodziny kodem, żeby normalnie podeszła. Zaraz potem ponownie ją usunąłem. Po powrocie do domu Penny została bezdomna, i to bez możliwości wprowadzenia jej z powrotem do apartamentu poprzez zarządzanie światami. Co mam zrobić, żeby było tak jak przedtem (korzystam także z MC command center)?

2 Replies

• Umieść tę Simkę na jakiejś parceli (może być pusta działka) i dodaj jej trochę pieniędzy (kod motherlode) lub modem MCCC. Następnie z wyjdź z tej parceli i w trybie świata  eksmituj ją.  Przejdź do świata San Myshuno > kliknij na skrzynię rodzin/opcja Zarządzaj rodzinami>znajdź/wybierz tam Pizzazz i spróbuj ponownie umieścić ją w  starym mieszkaniu.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,008 PostsLatest Activity: 11 minutes ago