Forum Discussion

Kitka6589's avatar
Kitka6589
Rising Newcomer
5 months ago
Solved

Problem z stworzeniem zestawu w The Sims 4

Chciałabym kupić zestaw zawierający Dodatek, Pakiet rozgrywki i Akcesoria w EA app, jednak opcja „Spersonalizuj zestaw” nie wyświetla mi się w mojej bibliotece, mimo że nie posiadam jeszcze wszystkich pakietów.
Wiem, że obecnie trwa przecena, jednak po jej zakończeniu opcja również się nie pojawia. Próbowałam już odinstalować i ponownie zainstalować aplikację, ale problem nadal występuje.

• Kitka6589 

Jeżeli próbowałaś w spersonalizowanym zestawie połączyć najnowszy dodatek to nie ma takiej możliwości. Może dlatego nie udało Ci się stworzyć swojego zestawu. Personalizacja nie działa także w przypadku świeżo wydanych pakietów/akcesoriów/kit-sów. Dopiero po jakimś czasie można je łączyć w zestawy.

Opcja "Spersonalizuj zestaw" nie jest dostępna zwłaszcza dla najnowszych dodatków, dopóki trwa promocja ich bonusowych treści. W tym przypadku nie będziesz mogła włączyć do swojego zestawu najnowszego dodatku  "Dochodowe Hobby".

Przy okazji, polecam kupić ten zestaw, dopóki trwa promocja bonusowej treści (do 18 kwietnia). Zawiera on obiekty:

• Praktyka czyni mistrza Statuetka Priscilli
    • Piękna lampa z wadami
    • Witryna na najsłodsze smakołyki

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 months ago

Hej Kitka6589 

Piszesz, że nie posiadasz wszystkich pakietów, ale może posiadasz już wszystkie Dodatki lub Pakiety akcesoriów. Opcja „Spersonalizuj zestaw” nie daje możliwości, aby np. zamiast 1x Dodatek + 1x Pakiet rozgrywki+ 1x Pakiet akcesoriów,  kupić 2x Pakiet rozgrywki + 1x Pakiet akcesoriów.

• Kitka6589's avatar
    Kitka6589
    Rising Newcomer
    5 months ago

Mam świadomość, że opcja „Spersonalizuj zestaw” działa według określonego schematu, jednak nie posiadam jeszcze wszystkich akcesoriów, dodatków ani pakietów. DLC które chce kupić również nie są najnowsze więc nie rozumiem, dlaczego ta opcja nie jest dla mnie dostępna. 

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    5 months ago

Kitka6589 

Jeżeli próbowałaś w spersonalizowanym zestawie połączyć najnowszy dodatek to nie ma takiej możliwości. Może dlatego nie udało Ci się stworzyć swojego zestawu. Personalizacja nie działa także w przypadku świeżo wydanych pakietów/akcesoriów/kit-sów. Dopiero po jakimś czasie można je łączyć w zestawy.

Opcja "Spersonalizuj zestaw" nie jest dostępna zwłaszcza dla najnowszych dodatków, dopóki trwa promocja ich bonusowych treści. W tym przypadku nie będziesz mogła włączyć do swojego zestawu najnowszego dodatku  "Dochodowe Hobby".

Przy okazji, polecam kupić ten zestaw, dopóki trwa promocja bonusowej treści (do 18 kwietnia). Zawiera on obiekty:

• Praktyka czyni mistrza Statuetka Priscilli
    • Piękna lampa z wadami
    • Witryna na najsłodsze smakołyki

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,316 PostsLatest Activity: 8 hours ago