Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
8 years ago
Solved

Problem z The Sims 4 kod błędu 135dec40:984c6a38:00000077

Nowa gra The Sims 4 nie chce się uruchomić, Wyskakuje taki komunikat.

• Hej.

O rozwiązanym problemie możesz przeczytać w TYM artykule. Niestety jest on w języku angielskim.

Najważniejsze informacje, które będą Cię interesowały to czynności, które musisz wykonać.

ROZWIĄZANIE

• Kompletne usunięcie Origina
    • Użycie CCleanera do wyczyszczenia rejestru
    • Ponowne uruchomienie komputera
    • Ponowne zainstalowanie Origina
    • (jeśli konieczne) Ponowna instalacja gry.

DODATKOWO

• Użycie opcji Napraw grę z menu biblioteki Origin po naciśnięciu PPM na ikonę gry.
    • Uruchomienie gry w trybie zgodności
    • Uruchomienie gry jako administrator.

9 Replies

• Hej.

O rozwiązanym problemie możesz przeczytać w TYM artykule. Niestety jest on w języku angielskim.

Najważniejsze informacje, które będą Cię interesowały to czynności, które musisz wykonać.

ROZWIĄZANIE

• Kompletne usunięcie Origina
    • Użycie CCleanera do wyczyszczenia rejestru
    • Ponowne uruchomienie komputera
    • Ponowne zainstalowanie Origina
    • (jeśli konieczne) Ponowna instalacja gry.

DODATKOWO

• Użycie opcji Napraw grę z menu biblioteki Origin po naciśnięciu PPM na ikonę gry.
    • Uruchomienie gry w trybie zgodności
    • Uruchomienie gry jako administrator.
  • Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Wielkie dzięki za drugim razem zaskoczyło.👍

• Czy jesteś mi w stanie poóc? Wiem, że to inny problem, ale nie jestem zbyt biegły w informatyce..... Gra działała i przestała. 

• 84011601126's avatar
    84011601126
    6 years ago
    @Brzoza02102010 A jaki masz system 32 czy64 bit?Mam ten sam problem.Trzeba chyba kontaktować się ze wsparciem.Chodzi o to,że EA zrobiło aktualizacje i z tego co wiem nie będzie już wspierać 32 bitowej wersji na kompie
  • Znalazłam płytę od gry The sims 4 i pomyślałam że mogła bym ją odpalić. A więc zainstalowałam Origin i chciałam ją zainstalować lecz potrzebowałam kodu którego nie mam ponieważ, wyrzuciłam. Mogę jakoś zainstalować grę bez kodu? Lub czy można dostać nowy? Pozdrawiam.

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    5 years ago
    @crazykalagirl

Jesli pudelko było otwarte i kod zniknał. to znaczy , ze albo Ty albo ktos inny juz zarejestrował tą grę na swoim koncie na Origin. Od tego momentu kod i tak przestaje być wazny, a nie uruchomisz gry posiadajac dysk i nawet kod do tego dysku,
    Jedynym rozwiazaniem jest zalogowanie sie na to konto gdzie gra zostala zarejestrowana. Z konta mozna gre pobrac i potem grać w nią.
    Jesli pamietasz swoj adres mailowy z tamtego okresu gdy kupowałas gre to mozesz spóbowac zalogowac sie na Origin i użyć tego adresu jako nicku . Haslo do konta mozna łatwo uzyskać klikajac w panelu zalogowania napis na dole "Zapomnialem hasła" Jeśli nie uda Ci sie zalogowac na to konto w Origin, to nawet gdybys miała kod i tak i ten kod i ten dysk będą już bezużyteczne,
  • Maciek23405's avatar
    Maciek23405
    5 years ago
    @Brzoza02102010 Musisz wyjąć grę z origina a potem z powrotem włożyć.
    Jeśli to nie pomoże to musisz odinstalować i zainstalować grę od nowa

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,063 PostsLatest Activity: 10 minutes ago