Forum Discussion

rudessa's avatar
rudessa
Seasoned Newcomer
3 months ago
Solved

Problem z uruchomieniem Sims 4

Mam problem z uruchomieniem, bo za każdym razem gdy włączam grę ekran zaczyna mi migać i ostatecznie pokazuje się tylko biały ekran w trybie okienkowym. A jak gra już się uruchomi to po kliknięciu w cokolwiek zacina się grafiki, bo mogę używać myszki, obraz nie reaguje. Próbowałam już naprawiać grę, instalować ponownie, uruchamiać w zgodności z Windows 8 i 7, sterowniki też raczej mam aktualne, bo zakupiłam nowy laptop i wszystko aktualizowałam. Próbowałam też zmienić tryb wyświetlania rozdzielczość i jakość w aplikacji NIVIDA, co w ostateczności sprawiło, że gra próbuje się uruchomić (też ekran miga), ale ostatecznie wyrzuca całkowicie z gry.  Nie mam już pomysłu co jeszcze mogę zrobić, żeby gra zadziałała. 

• never mind dopisałam w właściwościach "-dx9" i zadziałało (wcześniej nie znalazłam tej metody naprawy)😅 jakby ktoś szukał wyjaśnienia to tu jest co i jak

2 Replies

• rudessa's avatar
    rudessa
    Seasoned Newcomer
    3 months ago

never mind dopisałam w właściwościach "-dx9" i zadziałało (wcześniej nie znalazłam tej metody naprawy)😅 jakby ktoś szukał wyjaśnienia to tu jest co i jak

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

rudessa​ Świetnie, że już wszystko działa i dzięki za podzielenie się z nami tym rozwiązaniem 🙂

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,316 PostsLatest Activity: 11 hours ago