Forum Discussion

WujPatt's avatar
2 years ago
Solved

Problem z uruchomieniem The Sims 4

Hej. Czy ktoś może pomóc? od 5 dni usiłuję dogadać się na EA Chat o cho chodzi z problemem uruchomienia The SIms 4. W momencie jak chcę otworzyc grę wyskakuje komunikat ,,Na Twoim komputerze nie ma aplikacji ktora moze otworzyc ten link. Sprobuj wyszukac zgodna aplikacje w sklepie Microsoft Store. Pobierz aplikacje aby otworzyc ten link ,,com.epicgames.launcher.

• Hej @WujPatt 

Połączyłam kilka Twoich wypowiedzi w jeden wątek. Przy okazji chciałabym zaproponować, abyś w przyszłości unikał duplikowania swoich odpowiedzi i trzymał się jednego wątku. Taka praktyka pozwoli zachować kolejność wypowiedzi, spójność tematyczną i zapewni przejrzystość dla innych użytkowników, którzy śledzą dyskusję. Dodatkowo, ułatwi to odnalezienie odpowiedzi na pytania, które już zostały zadane.

Bardzo bym prosiła, abyś kontynuował rozmowę w już istniejącym wątku TUTAJ. Dzięki temu będziemy mogli utrzymać porządek i spójność na forum. 

Dziękuję za zrozumienie i współpracę! 

_Kalina

7 Replies

• @WujPatt 

Jeżeli masz połączoną aplikację Epic Game ze swoim kontem w EA app to ta aplikacja (Epic Games) blokuje dostęp do twojej Biblioteki w EA app.

Jedynym znanym działającym na dziś rozwiązaniem jest poproszenie na czacie EA, żeby usunęli Ci z Biblioteki wersję gry z Epic Games.

Dojście do czatu przez opcję "Zwrot pieniędzy"

https://help.ea.com/pl/help-contact-us/?product=the-sims-4&platform=&topic=refund-request&category=orders&subcategory=request-refundhttps://help.ea.com/pl/help-contact-us/?product=the-sims-4&platform=&topic=refund-request&category=o...

Pozdrawiam.

• Czy nie ma możliwości żebyście odłączyli ponownie teraz konto? Bo jak mam grac w The Sims jeśli EA wymaga żebym posiadał platformę Epic? Podłączyłem po to platformę Epic żeby móc skorzystać z gry po czym okazało się że mogłem korzystać tylko z gry podstawowej bez dodatków które mam na koncie EA. Nie po to zainwestowałem pieniądze żeby przez kolejne 6 miesięcy nie móc grać przez Państwa ograniczenia. Rozumiem że mam ubiegać się o zwrot kosztów zakupu wszystkich dodatków, pakietów i akcesoriów które posiadam?

• Dlaczego mam wyłączoną możlwość kontaktu poprzez Czat? Wiadomości e-mail nic nie dają. Proszę o przywrócenie możliwości kontaktu poprzez czat EA.

• Dlaczego mam wyłączoną możlwość kontaktu poprzez Czat? Wiadomości e-mail nic nie dają. Proszę o przywrócenie możliwości kontaktu poprzez czat EA.

• Od tygodnia mam ten sam problem jak wielu innych użytkowników. Niemniej jednak widzę że EA nie robi nic w tym kierunku. Mało tego ja już nie mam nawet dostępu do czatu na EA w celu połączenia z konsultantem. To są żarty... a pieniądze na wszystkie dodatki, pakiety i akcesoria poszły w las.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @WujPatt 

Połączyłam kilka Twoich wypowiedzi w jeden wątek. Przy okazji chciałabym zaproponować, abyś w przyszłości unikał duplikowania swoich odpowiedzi i trzymał się jednego wątku. Taka praktyka pozwoli zachować kolejność wypowiedzi, spójność tematyczną i zapewni przejrzystość dla innych użytkowników, którzy śledzą dyskusję. Dodatkowo, ułatwi to odnalezienie odpowiedzi na pytania, które już zostały zadane.

Bardzo bym prosiła, abyś kontynuował rozmowę w już istniejącym wątku TUTAJ. Dzięki temu będziemy mogli utrzymać porządek i spójność na forum. 

Dziękuję za zrozumienie i współpracę! 

_Kalina

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 days ago
7,582 Posts