Forum Discussion

k4r0l4jn4's avatar
k4r0l4jn4
Seasoned Novice
15 days ago
Solved

Problem z włączeniem i naprawą The Sims 4

Witam, dzisiaj rano chciałam włączyć The Sims 4, ale wyskakuje mi błąd z odnalezieniem określonego pliku. Wczoraj wszystko dobrze działało, tylko dzisiaj mi się zepsuło. Ktoś też miał taki problem? Za wszystkie odpowiedzi i rady dziękuje.

Od razu zaznacze, że próbowałam naprawić w EA App, ale ten sam błąd też tam wyskakuje i przerywa naprawę.

Załączam zdjęcie jak to wygląda

• Hej k4r0l4jn4  Zajrzyj do tego tematu: Problem z uruchomieniem gry The Sims 4, błąd inicjacji. | EA Forums - 11198693 , być może w nim uzyskasz odpowiedź na swój problem.

Drugą sytuacją, której może dotyczyć problem, jest zablokowanie gry/EA app przez program antywirusowy (także Windows Defender), w takiej sytuacji zajrzyj zastosuj wskazówki z tego tematu: https://forums.ea.com/discussions/ea-app-technical-issues-pl/dodawanie-wyj%C4%85tk%C3%B3w-i-aktualizacja-program%C3%B3w-antywirusowych-/7473697#M1949

2 Replies

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,117 PostsLatest Activity: 2 hours ago