Forum Discussion

SimekXD's avatar
6 years ago

problem z widokiem mięśni u granych simów

Od paru miesięcy mam problem z mięśniami u simów nie wiem czym jest to spowodowane ale gdy juz gram i osoba jest mocno wyrzeźbiona (to jest przykład bo jednak u takich osób najlepiej to widać, ale problem występuje nawet z tymi którzy mają tylko delikatne mięśnie) w edytorze sima wszystko jest okej widać wszystkie mięśnie, sześciopak itd ale kiedy wejdę już do rozgrywki mam zwykłe ciało jest ono zbite ale po sześciopaku śladu nie ma jakby nigdy nawet nie wiedziało czym są ćwiczenia, kiedy klikam zmień strój również widzę na tych mniejszych zdjęciach sima jego dobrze zbudowane ciało. Grę odinstalowywałam i zainstalowałam i nic kliknęłam również napraw grę dalej nic usunęłam wszystkie mody (mccc) znowu naprawiłam dalej nic, czekałam też na każdą aktualizacje niestety nic się nie zmieniło, problem występuje nie tylko w jednej grze ale nawet jeśli kliknę zacznij nową grę. Chcę jeszcze powiedzieć, że ten brak widzenia mięśni występuje tylko u granych simów np jeśli pójdę na siłownie innych ciała są w porządku. Wiem  że ten problem nie wygląda na poważny ale po upływie tylu miesięcy zaczyna mnie to juz bardzo bardzo denerwować

1 Reply

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    6 years ago

@SimekXD

Dowcip polega na tym ze to co widzisz w CAS to "potencjalny" wyglad tego sima gdy on juz bedzie mial wysoki poziom sprawnosci fizycznej. Czyli w CAS widzisz "finalny" produkt., a w grze widzisz ten sam produkt w fazie poczatkowej.
    Aby przyspieszyc ten proces dobrze jest jesli masz pakiet SPA wysłac sima na ćwiczenia jogi. Przy poziomie 4 jogi sim juz będzie mial ładnie wyrzezbiione miesnie ciała w grze. Simy które widzisz w grze dostaly od EA wyszszy poziom sprawnosci fizycznej i prawdopodobbnie jogi dlatego wygladają tak jak wyglądają. Wysokie ustawienie umiesnienia w CAS moze niestety zaskutkować tym, ze sim przy poziomie 10 sprawnosci fizcznej i realnym czasie spedzonym na cwiczeniach bedzie wygladal dosc karykaruralnie i bediesz musiala brać go do CAS by mu te umięsnienie zmniejszac.

Nie jestem pracownikiem EA

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,320 PostsLatest Activity: 9 hours ago