Forum Discussion

Tosia1953's avatar
1 year ago
Solved

Problem z wydarzeniem Kosiarza

Mój problem pojawił się, gdy oczekiwałam na biuletyn. Listonosz z powodu śniegu nie mógł włożyć go do skrzynki, więc gdzieś go rzucił, nie zwróciłam uwagi na powiadomienie z informacją o tym i pojechałam z moją simką na inną parcelę nie wziąwszy go. Gdy wróciłam, mimo wielokrotnego przeszukiwania całej działki, nie mogłam nigdzie znaleźć tego biuletynu, więc zadanie (i całe wyzwanie) stanęło w miejscu. Naprawiałam grę, ale nic to nie zmieniło. 
Co jeszcze mogłabym zrobić?

• Hejka, miałam ten sam problem. 
    Zmieniłam aktywną rodzinę na ich sąsiadów, kliknęłam sąsiadką na skrzynkę pocztową i mogłam zamówić biuletyn za 120 simoleonów. Musiałam poczekać aż przyjdzie poczta, przyszła i był tam biuletyn (na szczęście 😅), poszłam sobie tą simką w odwiedziny do rodziny, którą normalnie gram, dałam im ten biuletyn, przełączyłam się znowu na tą moją normalną rodzinę i git, zadziałało. 🫶🏻 Mam nadzieję, że u Ciebie też ten sposób da radę, trzymam kciuki za powodzenie operacji „odzyskać biuletyn”. 💜 

6 Replies

• Hejka, miałam ten sam problem. 
    Zmieniłam aktywną rodzinę na ich sąsiadów, kliknęłam sąsiadką na skrzynkę pocztową i mogłam zamówić biuletyn za 120 simoleonów. Musiałam poczekać aż przyjdzie poczta, przyszła i był tam biuletyn (na szczęście 😅), poszłam sobie tą simką w odwiedziny do rodziny, którą normalnie gram, dałam im ten biuletyn, przełączyłam się znowu na tą moją normalną rodzinę i git, zadziałało. 🫶🏻 Mam nadzieję, że u Ciebie też ten sposób da radę, trzymam kciuki za powodzenie operacji „odzyskać biuletyn”. 💜 

• Witam.

Mam niezłą zagwozdkę z zadaniem u kosiarza. Problem polega na tym, że podczas wykonywania pierwszego zadania i uzbieraniu punktów odblokowała mi się pierwsza nagroda, później zmieniłam rodzinę w "nowej rozgrywce" nie było ciągu dalszego zadań i na poprzedniej rodzinie też już nie mam żadnych zadań do wykonania, były tylko listy od kosiarza ale one nie rozpoczynały żadnych zadań (ale wydarzenie ciągle trwa i mogę otworzyć zobaczyć jakie nagrody są odblokowane w danym tygodniu). Próbowałam naprawiać grę i dalej nic się nie dzieje, nie mam pojęcia co poszło nie tak. Potraficie mi jakoś doradzić co mogłabym zrobić by zadania się pojawiały? 

• KasiaLugiewicz's avatar
    KasiaLugiewicz
    1 year ago

Witam,

Niestety ja też mam z tym problem. Skończyłam wyzwanie na 5 tygodniu, pierwsza część zadań wykonana a druga część zadań nie. Nie wyświetlają mi się kolejne zadania do wykonania, tylko otwiera się okienko z wydarzeniem co już mam odblokowane. Zmieniałam rodziny, próbowałam bez modów grać, zaktualizowałam wszystkie mody, grałam na nowym zapisie, wyrzuciłam pliki z błędami. Nic to nie dało. Może ktoś pomoże, bo już nie wiem co mam robić... Dołączam screeny z gry, żeby lepiej to zobrazować.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 hours ago
7,595 Posts