Forum Discussion

gosiap's avatar
gosiap
New Novice
7 months ago

problem z zakupem

Witam,

Mam problem z zakupem dodatku do The Sims 4. Dokonałam płatności przez Przelewy24, a w systemie płatności status widnieje jako „Dokonana”. Niestety, w moim koncie EA w zakładce „Moje zamówienia” od kilku dni nadal widnieje informacja „Oczekuje na płatność”, a dodatek nie pojawił się w grze. Czy ktoś miał podobny problem i wie, ile czasu zajmuje EA aktualizacja statusu po otrzymaniu potwierdzenia z Przelewy24?

Z góry dziękuję za wskazówki.

3 Replies

• Hej gosiap​ 

Informacja "Oczekuje na płatność" oznacza, że pieniądze nie dotarły do EA. W takiej sytuacji sprawdź, czy twój bank je wysłał. Możesz też skontaktować się z platformą Przelewy 24 w celu potwierdzenia otrzymania przez nich przelewu z banku. 

• gosiap's avatar
    gosiap
    New Novice
    7 months ago

Dostałam już potwierdzenie płatności z banku oraz w systemie Przelewy24 i tam transakcja jest poprawnie wykonana. Widnieje  informacja o dostarczeniu pieniędzy. Problem pojawia się dopiero po stronie EA, bo w „Moich zamówieniach” nadal widnieje status „Oczekuje na płatność” i dodatek nie został dodany do gry. Kontaktowałam się także z EA Help, ale cały czas twierdzili, że powinnam zatwierdzić płatność, mimo że już to zrobiłam.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 months ago

Oczekiwanie na płatność może trwać w niektórych przypadkach 24-72h. Jeśli wciąż posiadasz pytania dotyczącej tej transakcji skonsultuj je bezpośrednio z naszym doradcą.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 hours ago
7,704 Posts