Forum Discussion
Za mało podałaś informacji i brak czytelnych zdjęć z gry . Przyczyn błędu związanego z wysyłaniem do Biblioteki/Galerii domów, może być wiele, na przyklad problem z związany z twoim internetem/routerem. Jeżeli używasz Wi-Fi to takie łącze jest niestabilne, lepiej używać stałego łącza.
Też jestem budowlańcem i przyznam, że nigdy nie miałam problemu z zapisywaniem domów do Biblioteki. Galeria może czasem mieć błędy, ale zazwyczaj po ponownym uruchomieniu gry wszystko wraca do normy.
Nie zawsze przebudowywanie oryginalnych parceli EA jest dobrym pomysłem, gdyż domy te mogą zawierać ukryte błędy (nigdy nie przerabiam domów.). Lepiej zburzyć taki dom i zbudować go od nowa.
Spróbuj też tych kroków:
- Wyczyść pamięć podręczną aplikacji EA - https://help.ea.com/pl/articles/technical-issues/clear-cache/
- Napraw grę w aplikacji.
Witam.Domy też zazwyczaj burzę,a potem buduję na czystej parceli.Jednak problem dotyczył nie tylko domów EA.Także budując na pustej parceli nie mogłam nic zapisać.To znaczy zapis gry był dostępny,ale przy próbie zapisu parceli w bibliotece,lub udostępnianiu w galerii następowało długie ładowanie,a potem jeden z komunikatów które umieściłam na dołączonym zdjęciu.Ponowne uruchomienie gry nie pomagało.Czyszczenie i naprawianie gry to dla mnie zawsze pierwszy krok.Potem sprawdzam w sieci czy nie istnieje inne rozwiązanie, i dopiero zgłaszam błąd dalej,na forum, lub na support.Błąd występował przez kilka dni,wczoraj w końcu udało mi się coś zapisać i udostępnić w galerii,i jak na razie problem nie powraca.Dziękuję za podpowiedzi i pozdrawiam.