Forum Discussion

faeboy's avatar
faeboy
New Novice
1 day ago

Problem z zawartością Rynku

Hej mianowicie mam problem z jedną zawartością zakupioną na rynku za walutę Moola. Wcześniej (jak wyszedł muzyczny kit) gdy kupiłem ją, zawartość wyświetlała się w trybie budowania normalnie. Jednak po ostatniej aktualizacji nie mam jej w trybie budowania :c Próbowałem aktywować i dezaktywować zawartość ale nic to nie dało. Natomiast gdy próbuję ją odinstalować i zainstalować ponownie wyskakuje błąd, ALE kiedy uruchamiam ponownie grę po tym zawartość jest nadal zainstalowana. Robiłem już wszystkie możliwe rzeczy włącznie z usuwaniem plików cache, ponowną instalacją simsów itd. Proszę pomóżcie :c.

2 Replies

• faeboy's avatar
    faeboy
    New Novice
    4 hours ago

OMGGG W KONCUUUU. Zastosowałem obejście tylko nie włączałem opcji ponownie i w końcu pojawiło się. Dziękuję!

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 hours ago

Hej faeboy​ 

Dzięki za dokładny opis i screen. 

Sprawdź proszę, czy po uruchomieniu zupełnie nowej rozgrywki (bez modów) na zupełnie nowym koncie administratora, możesz skorzystać z zakupionej  zawartości.

Jeden z graczy podał też dodatkowe obejście, którego jeszcze tutaj nie próbowaliśmy: wyłączenie automatycznego pobierania zawartości z Rynku, ponowne pobranie pakietu, a dopiero później ponowne włączenie tej opcji. W jego przypadku pomogło.

Daj znać, jak wygląda sytuacja po tych testach.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 4 hours ago
7,862 Posts