Forum Discussion

Playboybiedron's avatar
Playboybiedron
Seasoned Newcomer
12 days ago

Problemy z dodatkami

Hejka od jakiegoś czasu nie widzę dodatków w grze, mimo że widnieją jako zainstalowane. W 2022 kupiłam  dodatek licealne lata który wgrałam do gry i normalnie działał, jakis czas później musiałam oddać laptopa do naprawy i po tym czasie nie działają dodatki, widnieją normalnie w bibliotece jako zainstalowane lecz jakby gra ich nie wykrywała. Jestem zalogowana na tym samym koncie Ea.Próbowałam dosłownie wszystkiego od naprawienia gry do odinstalowania całych simsow i ponownej instalacji lecz z negatywnym wynikiem. Kontaktowałam się z zespołem EA ponad 5 razy i nie pomogli, twierdzili że to wina serwerów i to naprawia lecz nic nie zrobili, bo  problem zgłosiłam pierwszy raz ponad miesiąc temu.Czy to może być problem licencji która wygasła i trzeba pisać do EA aby ją ponownie nadali? Czy ktoś miał podobny problem?

4 Replies

• Playboybiedron's avatar
    Playboybiedron
    Seasoned Newcomer
    10 days ago

Oni totalnie nie pomagają ;)  od ponad 1,5 miesiaca do nich pisze i caly czas mi obiecuja ze przekaza sprawe wyżej a dalej nic nie zrobili 

• Playboybiedron's avatar
    Playboybiedron
    Seasoned Newcomer
    11 days ago

Probowałam kilka razy i nic to nie dalo :( jak wlaczam gre i tam sprawdzam dodatki to nie pokazuje ze sa one wykupione ;/ nie wiem czemu tak skoro pokazuja sie w bibliotece

• Playboybiedron  Hej

Spróbuj skorzystać z opcji odzyskiwania aplikacji w EA app.

Zaloguj się do EA app, kliknij na trzy kreski po lewej górnej stronie klienta, z menu wybierz pomoc > opcję odzyskiwania aplikacji - pojawi się okno z odpowiednią informacją i kliknij na niebieski przycisk "Czyszczenie pamięci podręcznej".

Odczekaj moment, aż przeładuje się klient EA app. Odczekaj jeszcze z minutkę i spróbuj uruchomić grę - powinno być już ok.

Daj znać, czy gra po czyszczeniu widzi dodatki. O grę oraz zapisy nie musisz się martwić - czyszczenie cache EA app, nie uszkodzi w żaden sposób gry oraz nie usunie zapisów.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,138 PostsLatest Activity: 5 hours ago