Forum Discussion

vbbet123's avatar
vbbet123
New Rookie
3 years ago
Solved

Problemy z emocjami

Czy tylko ja od jakieś czasu mam problem z emocjami w sims 4, konkretniej simowie mają najwyższy z możliwych pasków przyjaźni i miłości i nagle sima ni stąd mi zowąd zaczyna krzyczeć na własnego męża. Nie ze coś ale tak jest tez z simami z otoczenia zwyczajny wypad do baru rozmowa z nowo poznanym simem i nagle zaczyna krzyczeć i obrażać. Chora sytuacja nie idzie opanować tej wszech obecnej agresji

9 Replies

• @vbbet123
    Widzę że masz problem z szukaniem na forum informacji na ten temat, że aż musiałeś stworzyć kolejny. 😞 Tak czy inaczej. Tak, nie tylko ty masz z tym problem, bo wszyscy gracze the sims 4. Póki co trzeba czekać, aż to ogarną i naprawią lub właściwy sposób zaimplementują to co mieli na myśli z urozmaiceniem rozrywki. Tyle w temacie.

• Poofsg's avatar
    Poofsg
    3 years ago

Pytanie bez właściwie odpowiedzi: ilu "starych" i stałych graczy w Sims 4 przez ten bug nie gra w Simsy a przez to odciąża serwery dla "nowych" zaczynających dopiero przygodę z Simsami? I co oni (młodzi) sobie pomyślą o grze.... że pokazuje świat Simsów pełen złości, agresji i braku poszanowania? Ech... powinni to jak najszybciej naprawić.

• Poofsg's avatar
    Poofsg
    3 years ago

Odpowiedzi nie uzyskam ale może ktoś z twórców gry się zastanowi.... coraz więcej wpisów na forum ea o bugu. Oby tylko nie było odpowiedzi, że wersja Sims 5 nie będzie zawierać tego błędu i prosimy czekać na nową wersję.

• Poofsg's avatar
    Poofsg
    3 years ago

Problem dopisałem do wątku na anglojęzycznym forum. Poczekamy.... zobaczymy. Może ponownie zajmę się budową domków dla uspokojenia. A konkretnie małych restauracji.  Chociaż.... daleko mi do championa 😉

• Brak reakcji na forum anglojęzycznym w sprawie tego buga. Znaczy reakcje Graczy są ale reakcji ze strony EA nie ma. Ponieważ miałem awarię komputera i trochę danych mi znikło, oraz kierując się wpisami innych Graczy - zamieściłem na forum anglojęczynym wpis. Tu podaję jego tłumaczenie:

Budowałem swoją rodzinę w Sims 4 ponad rok. 3 pokoleniowa rodzina, zróżnicowane cechy, zachowania. Wszystko poszło na marne przez ostatnią aktualizację. Dodatkowo awaria komputera spowodowała, iż nie mam zapisów sprzed aktualizacji. EA nie poczuwa się nawet aby uznać iż jest błąd. Ciekawe co by było jakby dział prawny EA dostał pozew zbiorowy od graczy iż swoją aktualizacją zniszczył często lata gry i zadowolenie z gry wielu graczom. Czy naprawdę EA nie rozumie, iż zachowania simów po ostatniej aktualizacji można podciągnąć pod szerzenie nienawiści i aspołecznych zachowań? Co z młodymi graczami? Jakie wzorce zachowań wyniosą z gry Sims 4? Czy znowu podniosą się głosy ludzi, iż gry szerzą nienawiść a Sims 4 jest tego przykładem? Czy EA zastanawiało się ile żalu mają Ci gracze, którzy tworzą twórczość do Sims 4 a przez ostatni update mało kto interesuje się ich dokonaniami? A ile strat ponieśli Ci, którzy mają konta na TSR i nie mogą wykorzystywać w grze nowych zawartości bo są skoncentrowani na utrzymaniu rozgrywki na "starym" poziomie zachowań simów? To naprawdę przykre, iż zostawiło się graczy samemu sobie z problemem.

• vbbet123's avatar
    vbbet123
    New Rookie
    3 years ago

Udzielam się na forum 1 raz, nie dziwne więc że nie znalazłam podobnej treści 😉

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,454 PostsLatest Activity: 4 days ago