Forum Discussion
Próbowałam opcji z wyłączaniem apikacji antywirusowych i zrobiłam to, nie zadziałało ewentualnie ja jestem wyjątkowo nieudolna w kwestii naprawiania
Witaj @XxMilvenqaxX
Jeżeli jest to program antywirusowy pobrany z internetu to wielu wypadkach nie wystarcza wyłączenie w nim opcji. Niestety trzeba go odinstalować.
Po odinstalowaniu programu uruchom ponownie komputer, a następnie zaloguj się na swoje konto w aplikacji EA. Następnie wyczyść pamięć podręczną aplikacji.
Wtedy pobierz wszystkie aktualizacje i spróbuj uruchomić grę.
Pozdrawiam
- 2 years ago
Dziękuję za odpowiedź. Usunęłam oprogramowania, jak Rav VPN, CCleaner, McAfee, Saferweb oraz wyczyściłam pamięć podręczną i nadal nic się nie dzieje :/
- 2 years ago@danuta720 Dziękuję za odpowiedź. Usunęłam oprogramowania, jak Rav VPN, CCleaner, McAfee, Saferweb oraz wyczyściłam pamięć podręczną i nadal nic się nie dzieje :/
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @XxMilvenqaxX
Dzięki za Twoje zgłoszenie i dotychczas wykonane kroki.
Jeśli problem pojawił się po aktualizacji systemu, sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się również na nowo utworzonym koncie administratora.
Tworzenie konta użytkownika lokalnego lub konta administratora w systemie Windows 10
- 2 years ago@EA_Kuba Próbowałam i sytuacja wygląda tak samo
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Community Highlights
Recent Discussions
- 23 minutes ago
Jabłka nie mają nazwy.
Solved5 hours ago- 14 hours ago
- 17 hours ago