Forum Discussion

Maggja90's avatar
2 years ago
Solved

Rachunki

Błąd z rachunkami

Po aktualizacji gry moje simy nie mogą płacić rachunków. 

Gra się ścina i nie mogę grać płynnie. 

• Błąd ten został naprawiony w aktualizacji  1.108.349/1.97

• [AHQ] Cost of living just went back up: Sims once again can pay bills when they are due.

6 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Maggja90 

Czy obydwa problemy pojawiły się w tym samym czasie? Wyjaśnij także co się dziejej kiedy próbujesz opłacić rachunki np. poprzez skrzynkę na listy lub komputer. 

Daj też znać czy korzystasz z modów.

• Maggja90's avatar
    Maggja90
    2 years ago

tak, tak jak wspomniałam oba problemy pojawiły się po najnowszej aktualce.

nie mam opcji płacenia rachunków ani przez komputer, ani tel ani przez skrzynkę, simowie są odcięci od prądu i wody - gra jest niegrywalna!!! zwłaszcza że mój save ma 2 lata i to słabe jakbym miała go stracić

używałam tylko MC Center, po usunięciu folderu z modami i wyłączeniu skryptu, nic się nie zmieniło 

• Maggja90's avatar
    Maggja90
    2 years ago

Dodam że mam wszystkie dodatki, łącznie z najnowszym. Czy jest jakieś rozwiązanie na rachunki, czy już nie można w grę grać? Nawet na nowym zapisie nie ma tych opcji do opłacenia ich

• czy ktoś ze społeczności rozwiązał problem z rachunkami?
  • danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    2 years ago

@Maggja90 

Prawdopodobnie jest to błąd gry, który wystąpił po ostatnich aktualizacjach. W tym temacie możesz zgłosić ten błąd: https://answers.ea.com/t5/Bug-Reports/OPEN-No-option-to-pay-bills/td-p/13899527

Ścinanie gry, crashowanie  się jej, nieskończone się ładowanie to także prawdopodobnie błędy wynikające z ostatnich aktualizacji. U mnie dzieje się to samo w grze.

Wszystkie wymienione wyżej błędy można zgłaszać  na angielskiej części AHQ: https://answers.ea.com/t5/Bug-Reports/bd-p/The-Sims-4-Bugs

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Błąd ten został naprawiony w aktualizacji  1.108.349/1.97

• [AHQ] Cost of living just went back up: Sims once again can pay bills when they are due.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 14 hours ago
7,555 Posts