Forum Discussion

Re: Co zrobić gdy zapisani Simowie nie pojawiają się w Galerii?

Hej @ridisamee_ 

Można zapisywać  zmodyfikowane Simy do Galerii. Jednak żeby je tam zobaczyć,  w Galerii musisz najpierw zaznaczyć opcję "Pokaż zawartość zmodyfikowaną".

Jak widać poniżej, w galerii jest dużo rodzin z oznaczoną opcją zawartości zmodyfikowanej.

Pamiętaj jednak, że Galeria nie zapisuje zawartości zmodyfikowanej , czyli CC, w które ubierzesz Simy. 

Ktokolwiek z graczy (także Ty) pobierze je do swojej gry, a nie będzie miał w niej  obiektów CC, w które wyposażyłaś Sima, to pobrany Sim  będzie : łysy, goły, bez makijażu i bez skórki.

To Simka, którą dla przykładu pobrałam z Galerii:

A tak ta Simka wygląda w CAS:

Nie ma też możliwości dodać/zmienić jej imienia, bo na górze w CAS brakuje paska. Wygląda więc na to, że Simka ma jakiś błąd. Dla przykładu dodałam do niej losowo wybraną Simkę  i mogę tej Simce wybrać imię:

Simka oprócz CC miała także jakąś cechę dodaną za pomocą jakiegoś moda, więc to dodatkowe obciążenie dla mojej gry i może to spowodować błędy w mojej grze.

Osobiście nie polecam zapisywać Simów z zawartością zmodyfikowaną. Po każdej aktualizacji gry wiele modów oraz CC  jest nieaktualne i trzeba je usunąć z gry. 

Jeżeli  wysłane do galerii Simy będą miały na sobie zepsutą zawartość zmodyfikowaną, to gdy po jakimś czasie pobierzesz je do gry,  możesz sobie ją zepsuć (a także gracze, którzy pobiorą takie zepsute Simy).

Pamiętaj, że wszelkie modyfikacje pobierasz na własne ryzyko, także  Simy i inne prace pobrane z Galerii, a  stworzone za pomocą modów/CC.

Pozdrawiam.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,311 PostsLatest Activity: 20 minutes ago