EA_KubaCommunity Manager8 years agoRe: Czy będzie dodatek letnie wakacje?Hej @ola331, Możesz zdradzić nam o jakiej grze myślisz? 🙂 Póki co przeniosę Twój post na The Sims 4 - Informacje o grze 🙂
1 ReplyReplies sorted by Oldestola331 to EA_Kuba8 years agothe sims 4. Czy będzie dodatek letnie wakacje ?
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 10 minutes ago7,697 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 10 minutes ago7,697 Posts
Recent DiscussionsBłąd animacji w oddalonej kamerze Hej, zauważyłem przypadkowo, że simka mająca na sobie bransoletkę (nie pamiętam z jakiego roszerzenia), w pewnej odległości podczas oddalenia kamery, bransoletka wyświetla się osobno i lewituje w po...Problemy z niektórymi elementami CAS Nie wyświetlają się na simie, podczas, gdy inne rękawiczki się pokazują. Screeny w zał. Pełna kolekcja bez modów. Błąd z liczeniem ilości magicznego pyłu? Gra pokazuje, że w celach naprawczych moja simka nie ma wymaganych 5 porcji magicznego pyłu (wyszarzona opcja), ale w innych celach, np. w celach ogordniczych wymagana il. 5 porcji już jest. Screeny ...Nie mogę wykonywać interakcji z innymi simami Kiedy klikam w sima to nie pokazują się interakcje (te takie np: opowiedz kawał, przebierz sims itd) pomocy!!! Chrumka skandalu Hej, moja simka ma cos takiego nad glowa caly czas, przez co moja druga simka (jej żona) ma w profilu złe uczucie do niej zwiazane z skandalem, nie moge tego wylaczyc klikajac na nią ani nic takiego,...