Revan2000sHero+7 years agoRe: Czy w The Sims 4 na PC można grać padem?Hej, Niestety, ale The Sims 4 w wersji na PC nie wspiera kontrolerów.
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 hours ago7,696 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 hours ago7,696 Posts
Recent DiscussionsChrumka skandalu Hej, moja simka ma cos takiego nad glowa caly czas, przez co moja druga simka (jej żona) ma w profilu złe uczucie do niej zwiazane z skandalem, nie moge tego wylaczyc klikajac na nią ani nic takiego,...Błąd z liczeniem ilości magicznego pyłu? Gra pokazuje, że w celach naprawczych moja simka nie ma wymaganych 5 porcji magicznego pyłu (wyszarzona opcja), ale w innych celach, np. w celach ogordniczych wymagana il. 5 porcji już jest. Screeny ...znikajace dodatki oddajcie mi dodatki z simsow czemu ich nie ma. godzin grania tez [Moved to The Sims 4 PL. Please review our guidelines regarding language posts - CM] All add-ons stopped working Cześć, w zeszłym tygodniu kupiłam (przez aplikacje STEAM) dodatek do gry "Razem raźniej", który nie chciał działać. Od wczoraj (01.04) nie działają i wszystkie dodatki do gry. Żadna akcja podana na ...Problemy z niektórymi elementami CAS Nie wyświetlają się na simie, podczas, gdy inne rękawiczki się pokazują. Screeny w zał. Pełna kolekcja bez modów.