Revan2000sHero+7 years agoRe: Czy w The Sims 4 na PC można grać padem?Hej, Niestety, ale The Sims 4 w wersji na PC nie wspiera kontrolerów.
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 month ago7,631 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 month ago7,631 Posts
Recent DiscussionsNie działają savy Po aktualizacji z dnia 03.02.2026 nie działają mi stare savy, nie ważne czy gram z modami czy bez. Dzisiejsza aktualizacja (12.02.2026) która podobno miała to naprawić nie zrobiła tego. Mój Sim wyświetla się jako sąsiad Mój Sim wyświetla się jako sąsiad. Nie mogę wykonać nim interakcji zwykłym kliknięciem (np. zmiana stroju). Za to kliknięciem z shiftem mogę go uszczęśliwić. Sim ma opis tak, jakby nie był przeze mn...Brak kitów przy zakupie zestawu Royalty & Legacy Cześć, kupiłam klucz do zestawu Royalty & Legacy, gdzie poza dodatkiem powinnam orzymać Digital Content i Silver Screen Style Kit i Tea Time Solarium Kit. Niestety do zainstalowania pokazał się tylk...Nawet nie wiem jak to opisać Coś tu jest nie tak ewidentnie. Dlaczego to się dzieje? Już mi się odechciewa grać w tą grę szczerze. Problem pokazany w załączniku. Zapisywanie w galerii Nie mogę zapisać w galerii żadnej parceli którą stworzyłam jak i tych które są domyślnie w światach, jestem połączona z siecią, usunęłam wszystkie mody, naprawiałam grę. Myślałam że również nie będzi...