Forum Discussion

kreatora's avatar
kreatora
Hero (Retired)
3 years ago

Re: Dodatek "Witaj w Pracy" i kosmici

@GeminiGirlGemi

Obawiam się ze to się obecnie rzadko zdarza w grze. Właściwie wcale się nie zdarza dla sima który nie jest naukowcem, a nawet naukowiec jest rzadko porywany. Było mnóstwo skarg swego czasu na zbyt częste porwania i EA obniżyla tę opcję prawie do zera w którejś aktualizacji. Moi simowie przy końcu gry mają zawsze 10 poziom logiki, a przez ostatnie 2 lat grania żaden porwany nie został. Przykro mi, ale chyba nie doczekasz sie małego niebieskiego kosmity.

2 Replies

• Liandreene's avatar
    Liandreene
    Rising Adventurer
    3 years ago
    @kreatora

Zatem mamy odpowiedź! :D

Tak coś mnie właśnie zastanawiało, bo pamiętam, że strasznie miałam opory do rozwijania Logiki, żeby mi Sima nie hycnęli. Na szczęście głównie grałam wtedy Simkami, więc i tak nic by z tego nie wyszło, ale teraz przynajmniej wiem (i serdecznie dziękuję), że ślęczenie przy teleskopie bez dodatkowego sprzętu będzie bezowocne.

Dzięki! :D
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Dzięki za potwierdzenie @GeminiGirlGemi i czekamy na kolejny felieton wątek zamieszczony przez Ciebie 🙂 

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 6 hours ago
7,704 Posts