NarayenLegend3 years agoRe: jak odzyskac dziecko które zabrała mi opieka społeczna@Raykeen123 Nie da się już odzyskać dziecka - Przykro mi
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 6 hours ago7,760 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 6 hours ago7,760 Posts
Recent Discussions150 nowych błędów!!!!! Ostatnia aktualizacja owszem usunęła błąd ze zlotu zapaleńców (który wprowadziła przedostatnia!) a reszta jako była tako jest! Nie wypałniają się już 4 aspiracje (co aktualizacja to dochodzą nowe)Dal...Błąd w dodatku "Witaj w pracy" W zawodzie lekarz gdy sim ma zamiar wykonać leczenie, polecenie pojawia się w kolejce, ale sim się zatrzymuje i polecenie po chwili znika. Błąd nie ustępuje po ponownym włączeniu gry ani po naprawie...Błąd w dodatku witaj w pracy gdy klikam na pacjenta wylecz w Zawodzie lekarza sim nic nie robi a polecenie po chwili znika z paska aktywności co mam zrobić ? Platforma Xbox series Błąd 22! Zrobiłam aktualizacje dwa dni temu i od tamtego momentu nie moge zapisać swojej rozgrywki. Czyściłam pamięć podręczną, naprawiałąm gre ze 100 razy, usuwałam różne foldery cache, mods, cachestr, local...Brak dodatków Od co najmniej roku mam problem z dodatkami do the sims 4, miałam zakupioną sporą ilość dodatków stacjonarnie i były one normalnie zainstalowane wiele lat, lecz teraz nie posiadam ich a aplikacja kar...