Forum Discussion

Re: Jak wyłączyć aktualizacje Sims 4

@J261098 

Aktualizacje gry pojawiają się co 3-4 miesiące, a nie co tydzień.🙂

Możesz je jednak wyłączyć w opcjach aplikacji EA app>Ustawienia (górny lewy róg aplikacji)>Pobierz> wyłącz opcję "automatycznie aktualizuj grę. Jednak , gdy pojawi się aktualizacja gry, na okładce The Sims 4 w Bibliotece EA app dostaniesz komunikat o obowiązkowej aktualizacji gry. Gdy będziesz chciała/chciał włączyć grę to automatycznie ją zaktualizujesz. Jedynym obejściem jest przejście w aplikacji na tryb offline.

Jeżeli jednak to zrobisz to:

1. Włączając je po jakimś czasie, możesz mieć problem z przyrostową aktualizacją.

2. W grze będziesz w trybie off-line i nie będziesz miała/miał dostępu do galerii, oraz niektórych ważnych funkcji.

3. Gdy będziesz chciała/chciał pobrać jakieś mody/CC,  to nie będą one działać w grze, gdyż wszyscy twórcy modów/CC:

- aktualizują swoje mody

- nowe mody/CC tworzą na najnowszych aktualizacjach gry.

1 Reply

• kasica79's avatar
    kasica79
    2 years ago
    @danuta720 No ja nie do końca zgodzę się z tym stwierdzeniem, aktualizacje są częściej...
    Tryb offline też nie działa. Właśnie próbuje odpalić grę w trybie offline (brak neta) i wyskakuje mi, że licencja gry wygasła i mam uruchomić online, kod błędu EC:204 i że tak ładnie napisze... pupa blada, nie da się tego obejść... kpina żeby płacić tyle kasy za gry i nie móc zagrać w nie jak nie masz internetu heh

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,140 PostsLatest Activity: 8 days ago