Forum Discussion

Re: Jak zmienić język w EA APP?

@Xenomorphico  Cześć

A powiedz mi - ponieważ przy rozpoczęciu pobierania gry, powinno być pytanie ze strony EA app z wyborem lokalizacji - gdzie ma grę zainstalować oraz wybraniem języka gry. Było takie oznaczenie języka do wyboru czy tylko samo pytanie o ścieżkę instalacji?

Mogłeś to przeoczyć, odinstaluj grę i spróbuj ją ponownie pobrać tylko zwróć uwagę w oknie wyboru lokalizacji czy jest zakładka z wyborem języka. W samej grze niestety nie można tego zmienić.

Alternatywnie, jeżeli nic takiego by nie było, możesz pobrać, zainstalować Origin i z jego poziomu pobrać grę i jak wyżej @kreatora  wspomniała - możesz zmienić język. Chociaż powinno automatycznie ustawić na polski.

1 Reply

• Origin odmawia posłuszeństwa (Windows 11), a w instalacji gry mam tylko wybór języka angielskiego... Co jest dziwne, bo na tych samych zasadach zdobyłem simsy 4 na Xbox (Ea Play) i tam problemu nie ma. Winna prawdopodobnie jest spwodwana moim regionem (Wielka Brytania). No nic pozostaja mi isnstalacja ręczna i kłucenie się z działem obłsugi, że sprzedają grę multi języczną z blokadą pozostałych języków. 

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 day ago
7,698 Posts