Forum Discussion
6 Replies
Ja kupiłem grę w Media Expert i niestety nie otrzymałem dodatkowej zawartości.
- danuta7203 years agoHero+
Dodatkowa zawartość ma osobny kod, nie ma go w opakowaniu gry i trzeba o tym poinformować sprzedawcę przy zakupie gry. Wtedy go otrzymasz. Teraz wróć do tego sklepu z dowodem zakupu, a powinieneś dostać ten kod.
Pozdrawiam.
- danuta7203 years agoHero+
Najnowsza informacja od EA:
Nikt nie dostał gratisowego zestawu. EA nad tym pracuje
Cytuję stąd: https://twitter.com/TheSims/status/1553139632946257924
"Zdajemy sobie również sprawę z tego, że graczom brakuje dodatkowej zawartości w przedsprzedaży The Sims 4 Lata liceum i zaczęliśmy wprowadzać poprawki na różnych platformach, na których występuje ten problem."
- megi823 years agoNew Scout
I co z tym media expert w końcu bo ani u was EA ani w sklepie nie idzie się niczego mejlowo dowiedzieç
- @danuta720 A czy sklep rtv EURO agd też oferuje tą promocje? Składałem u nich reklamacje i po tygodniu przyszła wiadomość że reklamacja nie może być uwzględniona. Co robić dalej?
KONIECZNIE NAPISZ RAZ JESZCZE REKLAMACJE. Ja napisałam reklamacje do rtv, wysłałam im zdjęcie paragonu z otwartą grą. Nastepnego dnia Pan z rtv euro agd wysłał mi na maila kod z dodatakmi które wpisałam w origin. Zrobcie to samo! bo Wam przepadnie. Napiszcie do sprzedawców reklamacje braku dodatkowej zawartości którą obiecali. KAŻDEMU TO SIĘ NALEŻY. Pozdrawiam <3