Forum Discussion

Re: Które sklepy detaliczne oferują bonusy z przedsprzedaży Licealnych Lat?

@sokatta 

Myślę, że tak. Do tej pory tacy sprzedawcy jak Empik, Media Markt, Media Expert - to sklepy, które były honorowane w Polsce przez EA, jako sprawdzeni sprzedawcy.

6 Replies

• tomleew's avatar
    tomleew
    3 years ago

Ja kupiłem grę w Media Expert i niestety nie otrzymałem dodatkowej zawartości. 

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    3 years ago

@tomleew 

Dodatkowa zawartość ma osobny kod, nie ma go w opakowaniu gry i trzeba o tym poinformować sprzedawcę przy zakupie gry. Wtedy go otrzymasz. Teraz wróć do tego sklepu z dowodem zakupu, a powinieneś dostać ten kod.

Pozdrawiam.

• megi82's avatar
    megi82
    New Scout
    3 years ago

I co z tym media expert w końcu bo ani u was EA ani w sklepie nie idzie się niczego mejlowo dowiedzieç

• @danuta720 A czy sklep rtv EURO agd też oferuje tą promocje? Składałem u nich reklamacje i po tygodniu przyszła wiadomość że reklamacja nie może być uwzględniona. Co robić dalej?
  • XPozytywna's avatar
    XPozytywna
    3 years ago

KONIECZNIE NAPISZ RAZ JESZCZE REKLAMACJE. Ja napisałam reklamacje do rtv, wysłałam im zdjęcie paragonu z otwartą grą. Nastepnego dnia Pan z rtv euro agd wysłał mi na maila kod z dodatakmi które wpisałam w origin. Zrobcie to samo! bo Wam przepadnie. Napiszcie do sprzedawców reklamacje braku dodatkowej zawartości którą obiecali. KAŻDEMU TO SIĘ NALEŻY. Pozdrawiam <3

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 14 hours ago
7,631 Posts