Forum Discussion
9 Replies
W mojejs sytuacji kosiarz tylko zadzwonił. Były postępy, ale teraz znowu ramka u góry po lewej jest pusta i nic się nie da zrobić. Usuwanie cache i naprawa gry nic nie dały
- @Nineeel Też mam ten problem, nawet opcja przyspieszenia newslettera mi zniknęła z telefonu mimo, że nie użyłam wcześniej tej opcji. Zniknęły zadania z ramki i ekskluzywne interakcje z nimi związane. Mi to się stało po obchodach sylwestra.
U mnie jest tak samo.
@dystryszka napisał/a:
Doszłam do poziomu kolczyków i potem zniknęły mi postępy. Pokazuje się tylko, że jest otwarte wydarzenie i mój postęp, ale nie ma zadań do realizowania.
Mam dokładnie to samo, z tym, że dwie nagrody wcześniej. Zdobyte nagrody normalnie dostępne i działające, biuletyny u Simki w kieszeni, i tyle. Myślałam, że zrobiłam błąd specjalnie wchodząc w nowiutką, niegraną wcześniej rodzinę Olive Specter, bo odpaliło mi się zadanie dla początkujących i właśnie ono spowodowało zniknięcie tego od Kosiarza. Ale chyba jednak to nie moja wina, bo inni najwyraźniej mają podobnie... Oby zadania wróciły, zanim pojawią się następne...
- @Rubinais Dokładnie to samo. Chciałam to robić wyzwanie z nową simką i na etapie, gdy miałam 'wezwać Kosiarza przez mrocznofon', nagle pojawily się te cholerne wyzwania początkujących i zadanie od Kosiarza zniknęło. W szczegółach wyzwania 'pomoc dla Mrocznego kosiarza' jest zaznaczone jako gotowe, a 'tylko jeden telefon' dalej 'wisi' i nie mogę go dokończyć, bo nie wyświetlają się zadania - a wezwanie Kosiarza nic nie zmienia.
Nie wiem kompletnie co teraz zrobić... u mnie to samo i do tego biuletyn zniknął
Ten tydzień dopiero się rozpoczął, spróbuj może kroków z poprzednich postów. Na pewno pojawi się rozwiązanie Twojego problemu, oprócz biuletynu co się u Ciebie zadziało?
- @masiathesim próbowałem nie działa utknęło na tygodniu 1
mam ten sam problem, cały czas utknęło na zasadzeniu kwiatów.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Community Highlights
Recent Discussions
- 9 hours ago
Jak to wyłączyć?
Solved12 hours ago