Re: Nie wyświetlają mi się mody w grze
@chonkyboiiii
Rozumiesm ze piszesz o The Sims4
1. Jesli masz program antywirusowy Avasti albo AVG odinstaluj go do zera. Na dzis blokuje pokazanie sie modów w grze.
Po odinstalowaniu tego programu usun z folderu gry folder Gameversion który, dzieki antywirusowi ma w sobie nieaktualna wersje gry.
Na pulpit komputera przenieś/wysun myszka z folderu gry caly folder mods i napraw grę na Origin
Origin / Moja biblioteka gier - prawym myszy na okładke TS4 - opcja Napraw
Wlacz gre aby wygenerowaly sie nowy poprawny folder GameVersion z poprawną wersją gry oraz nowy folder mods z aktualnym i nowym plikiem resource.cfg
Nastepnie sprawdź czy masz w opcjach gry właczone mody w grze
Teraz przeklejaj z folderu mods na pulpicie pojedyncze mody za kazdym razem sprawdzając czy dany mod pokazał sie w grze.Po kazdej aktualizacji dany mod czy CC moze stac sie niekompatybilny z grą i ją psuć. trzeba po aktualizacjach sprawdzac na stronach tworców twoich posiadanych modów czy przypadkiem nie maja juz ich nowych zaktualizowanych wersji albo nie melduja ze dany mod nie działa. Niestety nie wszyscy tworcy modów beda takie informacji dostarczac choc na TSR raczej powinni,
Wiecej o modach w tym poradniku
https://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/Poradnik-Jak-sie-pozbyc-bledow-w-grze-i-problemow-z-modami/td-p/7197126/jump-to/first-unread-message
2. Jesli nie mialas zadnych dodatkowych programów antywirusowych to i tak wykonaj to co wyzej oczywiscie oprocz odinstalowania tego nieposiadanego anywirusa
Nie jestem pracownikiem EA