Forum Discussion

Re: Nowe okładki The Sims 4

Popieram! Jako kolekcjonerka pudełkowych wersji jestem zrozpaczona nagłą zmianą szaty graficznej. Pomijając fakt, że kompletnie mi się ona nie podoba to będzie się to bardzo gryzło z już zakupionymi pudełkami. Bardzo bym chciała, żeby pudełka były tworzone też w tej starej wersji, ponieważ wtedy gracz będzie miał możliwość wyboru. Jeżeli nie będzie takiej możliwości to musimy liczyć na uzdolnionych grafików, którzy stworzą darmowe wersję okładek nawiązujących do tych starych. 

1 Reply

• Kejtow's avatar
    Kejtow
    6 years ago

Dziękuję choć jedną osobę za zrozumienie problemu. Jest to oficjalne forum EA, więc czy mógłby ktoś z firmy się wypowiedzieć w temacie ? Bo chciałbym wiedzieć czy mam na co liczyć (Ja i wielu kolekcjonerów pudełek), czy mam właśnie liczyć na grafików. Wystarczyłoby udostępnić grafiki całych okładek nowego wzoru abyśmy mogli Sobie wydrukować takowe. Post wisi 2 tygodnie i na serio EA ? Nikt nie może się wypowiedzieć ?

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 day ago
7,698 Posts