Forum Discussion

Re: O wyglądzie wilkołaków i nowej funkcji, która mogłaby dojść do The Sims 4

Wow, jeśli tak wyglądały by wilkołaki w simsach to moje życie było by spełnione. 😍 Odkąd pamiętam uwielbiałem postacie nadnaturalne w simsach, a szczególnie wilkołaki. Pierwszym moim dodatkiem w The Sims 3 były "Nadnaturalni". Zawsze denerwowały mnie willkołaki w trójce, ponieważ nie wyglądały właśnie tak..."wilczo". Mam nadzieję, że w czwórce będą wyglądać lepiej (gdyby wyglądały tak jak na obrazku byłoby perfekcyjnie). :eahigh_file: Nie mogę się doczekać! 🙂

3 Replies

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    7 years ago

Mam szczególny  sentyment do trójkowego dodatku "Po zmroku" właśnie ze względu na wilkołaki. Bardzo lubiłam grać w jego mieście Moonlight Falls oraz w Studenckim Życiu,  gdzie także spotykałam dużo wilkołaków, czy Zombie. I bardzo lubiłam się bać 🙂 

Natomiast nigdy nie lubiłam wampirów, choć mam ten dodatek w czwórce, kupiłam go jednak przede wszystkim ze względu na obiekty z trybu kupna/budowy.
    Mam nadzieję, że wyjdą jeszcze jakieś dodatki związane z wilkołakami oraz ze studiami.

Pozdrawiam. 🙂

• Jak dla mnie, najciekawiej by było by powiedzmy można było rozwinąć umiejętności swojego wilkołaka tak, aby ten potrafił przemieniać się w wilka który jednak jest nieco większy niż zwykły pies (coś na stylu tych ze zmierzchu) które mogły by rozmawiać ze zwierzętami prowadząc z nimi normalne konwersacje albo z ludźmi normalnie czy też jakoś nwm... po psowemu? By zachowywać pozory? Suuuuper by to było! 🙂

Sama likanteopia byłaby interesująca (choć to pewnie tylko marzenia) tak jak jest np: w chinach, gdzie nasz europejski Wilkołak jest czymś bardzij na stylu tygrysołaka, może i nawet niedźwiedziołak z północnych stron (ahh, warto mieć marzenia)

• Racja też mi się coś takiego podoba tyle że ja wole z serialu wolfblood.

Jakby co wystarczy wpisać w google wolfblood i już wyskoczy.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 14 hours ago
7,703 Posts