Forum Discussion
3 Replies
- danuta7207 years agoHero+
Mam szczególny sentyment do trójkowego dodatku "Po zmroku" właśnie ze względu na wilkołaki. Bardzo lubiłam grać w jego mieście Moonlight Falls oraz w Studenckim Życiu, gdzie także spotykałam dużo wilkołaków, czy Zombie. I bardzo lubiłam się bać 🙂
Natomiast nigdy nie lubiłam wampirów, choć mam ten dodatek w czwórce, kupiłam go jednak przede wszystkim ze względu na obiekty z trybu kupna/budowy.
Mam nadzieję, że wyjdą jeszcze jakieś dodatki związane z wilkołakami oraz ze studiami.Pozdrawiam. 🙂
Jak dla mnie, najciekawiej by było by powiedzmy można było rozwinąć umiejętności swojego wilkołaka tak, aby ten potrafił przemieniać się w wilka który jednak jest nieco większy niż zwykły pies (coś na stylu tych ze zmierzchu) które mogły by rozmawiać ze zwierzętami prowadząc z nimi normalne konwersacje albo z ludźmi normalnie czy też jakoś nwm... po psowemu? By zachowywać pozory? Suuuuper by to było! 🙂
Sama likanteopia byłaby interesująca (choć to pewnie tylko marzenia) tak jak jest np: w chinach, gdzie nasz europejski Wilkołak jest czymś bardzij na stylu tygrysołaka, może i nawet niedźwiedziołak z północnych stron (ahh, warto mieć marzenia)
Racja też mi się coś takiego podoba tyle że ja wole z serialu wolfblood.
Jakby co wystarczy wpisać w google wolfblood i już wyskoczy.