kreatoraHero (Retired)5 years agoRe: Problem z karierą aktora w the sims 4@Sabcio121Zajrzyj tutajhttps://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/Problem-z-dodatkiem-zostan-gwiazda/m-p/8967675#M6161Nie jestem pracownikiem EA
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 day ago7,698 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 day ago7,698 Posts
Recent DiscussionsMała firma nie działa Parcela ustawiona jako mieszkalna, próbowałam otworzyć na niej małą firmę (sklep). Mała firma otworzona, ale gdy weszłam w tryb budowania i próbowałam ustawić które pomieszczenia są publiczne a któr...Altualizacja Cześć, dzisiaj ściągnęłam aktualizację i po niej nie moge normalnie grać. Dodatki w bibliotece sa zainstalowane ale po włączeniu gry jakby ich nie bylo. Pojawia sie informacja ze sa w posiadanych ale...Nie mogę wejść sim-em na parcelę Cześć! Od długiego czasu mam problem z wejściem simów na jakiekolwiek parcele. Mogę na nie wejść i np budować bez sims, natomiast gdy próbuje z simem gra zaczyna się ładować i nie kończy :( Próbowała...Błąd animacji w oddalonej kamerze Hej, zauważyłem przypadkowo, że simka mająca na sobie bransoletkę (nie pamiętam z jakiego roszerzenia), w pewnej odległości podczas oddalenia kamery, bransoletka wyświetla się osobno i lewituje w po...Problemy z niektórymi elementami CAS Nie wyświetlają się na simie, podczas, gdy inne rękawiczki się pokazują. Screeny w zał. Pełna kolekcja bez modów.