EA_KalinaCommunity Manager1 year agoRe: Simka nie zdobywa punktów sławyHej @elkakub Sprawdź czy Twoja Simka zdobędzie punkty sławy po wyciągnięciu folderu Mods z Dokumentów (wytnij i wklej ten folder tymczsowo na Pulpit).
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 13 hours ago7,631 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 13 hours ago7,631 Posts
Recent DiscussionsMój Sim wyświetla się jako sąsiad Mój Sim wyświetla się jako sąsiad. Nie mogę wykonać nim interakcji zwykłym kliknięciem (np. zmiana stroju). Za to kliknięciem z shiftem mogę go uszczęśliwić. Sim ma opis tak, jakby nie był przeze mn...Brak kitów przy zakupie zestawu Royalty & Legacy Cześć, kupiłam klucz do zestawu Royalty & Legacy, gdzie poza dodatkiem powinnam orzymać Digital Content i Silver Screen Style Kit i Tea Time Solarium Kit. Niestety do zainstalowania pokazał się tylk...Nawet nie wiem jak to opisać Coś tu jest nie tak ewidentnie. Dlaczego to się dzieje? Już mi się odechciewa grać w tą grę szczerze. Problem pokazany w załączniku. Zapisywanie w galerii Nie mogę zapisać w galerii żadnej parceli którą stworzyłam jak i tych które są domyślnie w światach, jestem połączona z siecią, usunęłam wszystkie mody, naprawiałam grę. Myślałam że również nie będzi...Kupiony dodatek na Instant Gaming i brak gry Cześć, Mam problem z dodatkiem Królewskie Skarby do The Sims 4. Kupiliśmy grę dla córki, kod do gry działał, gra ściągnięta, a nigdzie nie widać tej gry. Instant Gaming Próbowało mi pomóc, ok 20 w...