Re: Sims 4 zestaw 7
@Kejtow Jestem tego samego zdania. Też jestem kolekcjonerem pudełek i moja gra zawiera tylko te rozszerzenia, które można było nabyć w sklepach stacjonarnych (dodatki i zestawy), pomijając darmowy pakiet świąteczny. W tej chwili brakuje mi "Wielkiego prania", "Mojego pierwszego zwierzaka", "Strangerville", "Moschino", a niedługo dojdzie do tego "Kraina magii". Stworzyć cyfrowego pakietu nie mogę, bo posiadam wszystkie dodatki, musiałabym kupować oddzielnie, a to mnie nie urządza, więc czekam na jakiekolwiek potwierdzone info, czy wyjdzie zestaw 7. Do tego, skoro już kolekcjonuje pudełka, to fajnie by było to kontynuować (przynajmniej tę czworke), więc gdyby wyszedł dodatek, a myślę, że tu by zostawili pudełka, to też bym chciała kupić go w takiej wersji, a nie tworzyć cyfrowego zestawu, mimo że byloby to bardziej opłacalne. Czy tak potrzebny mi jest ten zestaw 7? W sumie, gdyby wiadome było na 100%, że juz nie beda takich tworzyć, to bym sobie darowala te pudełka i kupowala zestawy cyfrowe, składające się z dowolnego dodatku, pakietu rozgrywki i akcesorii, ale póki co, ani widu, ani słuchu na temat zestawu 7 od twórców, więc wychodzą nowe rozszerzenia, a ja nie wzbogadzam o nie kolekcji. Myślę, że znajdzie się dużo takich osób, w podobnej sytuacji, co my.