EA_KalinaCommunity Manager2 years agoRe: sims nie może wydać książkiHej @Brhabrhziap Czy udało się wydać książkę kucharską dzięki wskazówkom od @kreatora ? Będziemy wdzięczni za aktualizację sytuacji.
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 4 hours ago7,853 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 4 hours ago7,853 Posts
Recent Discussionsea app nie czyta dodatkow zakupionych na steam hejka, potrzebuje pomocy, probowalam odinstalowac zainstalowac ponownie wszystko a i tak nic nie dziala jak odpalam gre przez ea nie czyta mi dodatkow ze steama i na odwrot :C usuwalam tez pliki w f...Problem przez nową opcję "autozapis" Przez tą nową aktualizację w The Sims 4 tylko same problemy. Zacznę od tego że zaczęłam grać od nowa i miałam włączoną opcję "autozapis". Postanowiłam że zrobię drugi zapis przez kliknięcie "nowa gra...Niepojawiający się kurz Cześć, problem w drugą stronę niż większość. Posiadam kolekcję wielkie porządki i nie pojawia się mimo włączenia kurz na parceli. Wszystko jest zawsze idealnie czyste. Podpowie ktoś jak to naprawić? Błedy Ma ktoś może problem z cechami u mnie sim ma ceche aktywny i wydaje dziwny odgłos tak jakby kogoś wołał i jest głośny jeszcze coś jest nie tak z relacjami przeważnie albo simowie mają nudną rozmowe a...podróże/zmiana lokalizacji Podczas podróży nie mogę wybrać więcej niż jednego sima (mieszkają razem). Chcę jechać na urlop, zabrać męża i psa. Nie mogę wybrać obu. To samo dotyczy ogólnych podróży między parcelami. Help