EA_KalinaCommunity Manager2 years agoRe: usuneła mi się cała galeriaHej @ooelna Wczoraj zakończyła się konserwacja Galerii. Daj nam znać czy po jej zakończeniu wszystko u ciebie wróciło do normy. Pozdrawiam, _Kalina
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 hour ago7,760 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 hour ago7,760 Posts
Recent Discussions150 nowych błędów!!!!! Ostatnia aktualizacja owszem usunęła błąd ze zlotu zapaleńców (który wprowadziła przedostatnia!) a reszta jako była tako jest! Nie wypałniają się już 4 aspiracje (co aktualizacja to dochodzą nowe)Dal...Problem ze zwierzakami Mam problem z adopcją zwierząt i z niektórymi interakcjami z nimi. Gdy chcę adoptować zwierzę Sim podchodzi, podnosi je a potem odkłada i adopcja nie dochodzi do skutku. Nie działają też opcje "kojąc...zniknely dodatki jakis czas napisalam o problemie z dodatkami (kiedys posiadane gry znikneły i aplikacja oraz gra kaza mi je na nowo kupic) lecz nikt nie odpowiedzial, widzialam ze nie tylko ja mam taki problem. Patr...ZMIANA DYNASTII W TLE? Po najnowszej aktualizacji moi simowie notorycznie przydzielani są do różnych dynastii, do których wcześniej nie należeli bez mojej zgody. Myślałam, że to jednorazowy problem, ale po każdym włączeniu...Błąd w dodatku witaj w pracy gdy klikam na pacjenta wylecz w Zawodzie lekarza sim nic nie robi a polecenie po chwili znika z paska aktywności co mam zrobić ? Platforma Xbox series