Forum Discussion

kreatora's avatar
kreatora
Hero (Retired)
4 years ago

Re: Wiejska sielanka - Empik - Dodatkowy pakiet?

@megi82

Musicie interweniować najlepiej telefonicznie w polskim biurze EA - na kazdym pudełku jest zobowiązanie EA. że jeśli to kupicie ten dodatek i to on sie znajdzie na waszym koncie przed 2 wrzesnia to dostaniecie ten zestaw. Tam jest problem bo w miedzyczasie była awaria serwera i teraz niestety EA powinna recznie dodać wam ten pakiet ale pracowników tam jest ilu jest ii trzeba być mocno przekonowującym aby to zrobili, Dodatkowo trudno sie dodzwonic , bo wiecej osób tam interweniuje
Telefon +48 22 397 08 40 - Czynne jest od poniedziałku do piątku w godzinach 12:00 do 21:00

2 Replies

• megi82's avatar
    megi82
    New Scout
    4 years ago

wysłałam im paragon i zdjęcie klucza gry - nawet na czacie angielskim i nic to nie dało - wykłócają  się że empik nie należy do partnerów origina i nie przysługuje ten pakiet - albo przerywają rozmowę i się rozłączają. Spróbuje się jutro dodzwonić. Co oni robią z wiadomościami na origin pomoc masę ich wysłałam i zero odpowiedzi od czwartku. 

• megi82's avatar
    megi82
    New Scout
    4 years ago

HEJ EA HELP/TWITTER konsultantka właśnie odblokowała mi zestaw zajęty gnom (wiejska kupiona w empiku) co dziwne to to że mojego dodatku wiejskiej sielanki nie widziała wcale na koncie - musiałam wysłać zdjęcie paragonu z swoim podpisem, zdjęcie klucza gry itd. Czyli na fakcie jest jakiś błąd w originie. 

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 hours ago
7,696 Posts