Re: Zwrot pieniędzy
W sytuacji kiedy nie jesteś pewien czy możesz ubiegać się o zwrot gry zakupionej w Origin, kliknij TEN wniosek. Automatycznie sprawdzisz czy, któraś z posiadanych przez Ciebie gier podlega zwrotowi.
W sytuacji kiedy nie jesteś pewien czy możesz ubiegać się o zwrot gry zakupionej w Origin, kliknij TEN wniosek. Automatycznie sprawdzisz czy, któraś z posiadanych przez Ciebie gier podlega zwrotowi.
Problem jest taki, że wszystkie te dodatki itp zostały kupione przypadkowo, nawet te które już posiadałam i kupiło się to wszystko na raz. Nie instalowałam tych gier. Nie rozumiem jak tak dużo rzeczy w tym te co już posiadam mogły kupić się w taki sposób, wydaje mi się, że podlega mi zwrot pieniędzy chociaż za część, więc proszę o pomoc.
Na chwilę obecna z suportem można się skontaktować tylko tak: Z racji panującej sytuacji koronawirusa na świecie większość biur jak i infolinii jest zamknięta.
Zapoznaj się z tymi wytycznymi https://answers.ea.com/t5/Dyskusja-ogolna/UWAGA-Tymczasowe-zmiany-w-opcjach-wsparcia/m-p/8883869#M18...
Opcja live chat. live chat, Tylko w języku angielskim. Aby uzyskać do niego dostęp, zmień język/region strony kontaktu na Stany Zjednoczone w prawym górnym rogu.
(Jeśli nie czujesz się na siłach użyj google translate