Romantyczne granice
Hejka mam problem bo nie wyswietla mi sie panel romantycznych granic czy cos w tym stylu
Ja nawet nie wiem co się powinno wyświetlać po zainstalowaniu nowego dodatku a co nie. Przez dwa dni nie widziałem żadnej różnicy w wyglądzie gry. Później okazało się, że powinienem dostać nowy świat. Nie dostałem. Wyrzuciłem wszystko co dotyczyło Simów a zainstalowało się w katalogu Dokumenty: Tray, Save, Mody - w ogóle cały katalog Electronic Arts, naprawiłem grę i zacząłem od zera. Wtedy to zobaczyłem. Ale jak chciałem wejść do nowego świata to ekran robił się biały, ale można było wrócić do ekranu początkowego bez resetowania komputera i zacząć od początku. Poczekałem więc na aktualizacje moich modów co trwało kilka dni, ale ekran świata z nowego dodatku dalej był biały. Dopiero jak wyrzuciłem T.O.L.S. to zaczął się wyświetlać. Żadna rewelacja. Ale czy gra ten nowy dodatek zainstalowała właściwie nie wiem do teraz.
W każdym razie gra mi się źle, bo nie zapisuje zmian, jakie się pojawiają w grze i co kilkadziesiąt minut się zawiesza. Już nie wiem co robić.Komputer jest specjalnie do gier, ma wszystkiego kilka razy więcej niż wymagania Sims 4, bo jest kupiony już pod The Sims 5. Ale dalej po ostatnich aktualizacjach sprawia problemy.