Ankadis92New Novice1 month agoscena musicalu Sim podczas gotowania oraz malowania obrazów odtwarza sceny musicalu.
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 13 hours ago7,887 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 13 hours ago7,887 Posts
Recent DiscussionsBrak pakiety wytwórców z gry mimo że są posiadane, zainstalowane i aktywne Hej! Mam pewien problem z Pakietami wytwórców w The Sims 4 i nie wiem już, co mogę z tym zrobić. Po przejściu z Windows 10 na Windows 11 być może to nie ma powiązania, aczkolwiek właśnie po tej akt...EA App pokazuje dodatki jako zainstalowane, ale The Sims 4 ich nie rozpoznaje To było tak: miałam konto, na którym miałam wszystkie możliwe dodatki. Było to konto zbiorowe, a nie moje. Po pewnym czasie uznałam jednak, że chcę założyć swoje konto osobiste i sama kupować po kole...Relacje po wyjściu z CAS Hejka, Mam pewien problem. Mam dwoje simów którzy mieli ślub i byli małżeństwem. Po wejściu do CAS oraz wyjściu z niego pokazał mi się komunikat że są oni jedynie parą. Stało się to już dwa razy i n...Małżeństwo nagle staje się rodzeństwem Moje dwie Simki, które są małżeństwem i nie były ze sobą spokrewnione, nagle bez powodu stały się rodzeństwem i nie mogą wykonywać ze sobą romantycznych interakcji. Próbowałam naprawić grę – nie zad...Błedy Ma ktoś może problem z cechami u mnie sim ma ceche aktywny i wydaje dziwny odgłos tak jakby kogoś wołał i jest głośny jeszcze coś jest nie tak z relacjami przeważnie albo simowie mają nudną rozmowe a...