Forum Discussion

Amiiachu's avatar
Amiiachu
Rising Traveler
1 year ago
Solved

Simowie ciągle zawstydzeni, patrzą co się dzieje i nie robią co chcę

Od jakiegoś czasu mam problem w simsach, że moi simowie są CIĄGLE zawstydzeni, bo niby ktoś naruszył ich prywatność choć nikt tego nie zrobił, co jakiś czas też robią tą interakcje "Zobacz, co się dzieje" i to tak raz na jakieś 5-10 simowych minut co przeszkadza w grze, nie robią też tego co im każe, gdy chcę ich wysłać, np. do toalety to niby jest te kółko z boku, że idą tam, ale znika po chwili i to nie jest przez to, że coś im stoi na drodze, bo jeśli klikam w tą toalete jakieś 15 razy to wkońcu korzystają, ostatnio moja simka była też na randce, ale wogóle nie rozmawiała z jej partnerem, bo ciągle tylko wstawała i siadała spowrotem na ławke, a jak kazałam jej z nim rozmawiać to pojawiało się kółko, że zaraz to zrobi, ale nigdy tego tak naprawdę nie zrobiła, bo przez całą randke tylko wstawała i siadała. Mam dużo cc i z 2-3 mody, ale to raczej nie to, bo w innych rodzinach nie mam z tym problemu, proszę pomóżcie, bo to bardzo przeszkadza 😭😭😭

5 Replies

• Hej @TAAAKDGY 

Czy nie masz przypadkiem jakiś modów w grze? Może ustawiłaś w nich opcje, które powodują ten problem.

• Amiiachu's avatar
    Amiiachu
    Rising Traveler
    1 year ago

Przed chwilą wyjęłam z folderu z modami cc i zostawiłam mody, dalej był problem, potem wyjęłam mody a włożyłam cc i dalej był problem, potem włożyłam wszystko do folderu z modami, ale wyłączyłam mody z ustawień w simsach i nadal był problem, więc to nie jest problem z modami 

• Amiiachu's avatar
    Amiiachu
    Rising Traveler
    1 year ago

już wiem jaki plik zniszczył grę, więc wielkie dzięki ❤️❤️ chcę tylko wiedzieć czy jest coś co mogę zrobić żeby naprawić ten plik, bo to jedna zmoich ulubionych spódniczek😭da się to zrobić samemu czy trzeba czekać aż osoba która stworzyła tą spódniczke sama naprawi?

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    1 year ago

@TAAAKDGY 

Na forum AHQ nie udzielamy takich porad, jedynie mogę Ci podpowiedzieć, żebyś skontaktowała się z twórcą tego moda/CC.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 hours ago
7,592 Posts