Simowie nie chcą dorastać
Hejka, nie udało mi się znaleźć tego tematu w ostatnich postach dlatego piszę nowy.
Moje dzieci w the sims 4 nie chcą dorosnąć mimo tego, ze zdmuchnęły świeczki na torcie. Nie mam żadnych modów a na tym samym zapisie niedawno postarzyłam niemowlęta i nie było z tym problemu.
Co może być przyczyną tego błędu i jak go naprawić?
Z góry dziękuję za pomoc.
@0lc8ezx6e9r0
Ten bład wciąż się czasem sie zdarza i tu podam przyklady jak gracze sobie z nim radzili
1. Uzyj blatu z podstawki gry zamiast stołu. Postaw go na srodku pomieszczenia . Wokól blatu muszą byc co najmniej 5 kratek wolnej przestrzeni bez mebli czy objektów
2. Urządź urodziny na parceli publicznej kawiarnia - park - klub . Oczywiście wczesiej musisz wejsc w te parcele z widoku miasta (tryb budowy) aby dodać blat na ktorym postawisz ciasto i zrobic miejsce wokól tego blatu.
3. Probowano tez resetowac dzieci kodem . Otwórz okno kodów, naciskając CTRL + Shift + C. Wpisz resetSim Imię Nazwisko i kliknij Enter. Upewnij się, że wpisałeś rzeczywiste imię Sima, którego chcesz zresetować.
4. Możesz też aby zresetowac sima po prostu podróżować z nim lub edytować rodzine w CAS.
Dostep do CASu masz z widoku miasta u gory po prawej stronie w panelu Zarzadzanie rodzinami Jak wejdziesz w ten panel to pokaze ci sie twoja rodzina - kliknij na nia. Gdy to sie otworzy po prawej na dole masz obrazek ołówka i jesli na ten obrazek klikniesz to przeniesie ci rodzine do pełnego CASu