Forum Discussion

0lc8ezx6e9r0's avatar
4 years ago
Solved

Simowie nie chcą dorastać

Hejka, nie udało mi się znaleźć tego tematu w ostatnich postach dlatego piszę nowy.

Moje dzieci w the sims 4 nie chcą dorosnąć mimo tego, ze zdmuchnęły świeczki na torcie. Nie mam żadnych modów a na tym samym zapisie niedawno postarzyłam niemowlęta i nie było z tym problemu.

Co może być przyczyną tego błędu i jak go naprawić?

Z góry dziękuję za pomoc.

• @0lc8ezx6e9r0

Ten bład wciąż się czasem sie zdarza i tu podam przyklady jak gracze sobie z nim radzili
    1. Uzyj blatu z podstawki gry zamiast stołu. Postaw go na srodku pomieszczenia . Wokól blatu muszą byc co najmniej 5 kratek wolnej przestrzeni bez mebli czy objektów
    2. Urządź urodziny na parceli publicznej kawiarnia - park - klub . Oczywiście wczesiej musisz wejsc w te parcele z widoku miasta (tryb budowy) aby dodać blat na ktorym postawisz ciasto i zrobic miejsce wokól tego blatu.
    3. Probowano tez resetowac dzieci kodem . Otwórz okno kodów, naciskając CTRL + Shift + C. Wpisz resetSim Imię Nazwisko i kliknij Enter. Upewnij się, że wpisałeś rzeczywiste imię Sima, którego chcesz zresetować.
    4. Możesz też aby zresetowac sima po prostu podróżować z nim lub edytować rodzine w CAS.
    Dostep do CASu masz z widoku miasta u gory po prawej stronie w panelu Zarzadzanie rodzinami Jak wejdziesz w ten panel to pokaze ci sie twoja rodzina - kliknij na nia. Gdy to sie otworzy po prawej na dole masz obrazek ołówka i jesli na ten obrazek klikniesz to przeniesie ci rodzine do pełnego CASu

3 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    4 years ago

@0lc8ezx6e9r0

Ten bład wciąż się czasem sie zdarza i tu podam przyklady jak gracze sobie z nim radzili
    1. Uzyj blatu z podstawki gry zamiast stołu. Postaw go na srodku pomieszczenia . Wokól blatu muszą byc co najmniej 5 kratek wolnej przestrzeni bez mebli czy objektów
    2. Urządź urodziny na parceli publicznej kawiarnia - park - klub . Oczywiście wczesiej musisz wejsc w te parcele z widoku miasta (tryb budowy) aby dodać blat na ktorym postawisz ciasto i zrobic miejsce wokól tego blatu.
    3. Probowano tez resetowac dzieci kodem . Otwórz okno kodów, naciskając CTRL + Shift + C. Wpisz resetSim Imię Nazwisko i kliknij Enter. Upewnij się, że wpisałeś rzeczywiste imię Sima, którego chcesz zresetować.
    4. Możesz też aby zresetowac sima po prostu podróżować z nim lub edytować rodzine w CAS.
    Dostep do CASu masz z widoku miasta u gory po prawej stronie w panelu Zarzadzanie rodzinami Jak wejdziesz w ten panel to pokaze ci sie twoja rodzina - kliknij na nia. Gdy to sie otworzy po prawej na dole masz obrazek ołówka i jesli na ten obrazek klikniesz to przeniesie ci rodzine do pełnego CASu

• Dziękuję za pomoc. Udało mi się rozwiązać problem naprawiając grę narzędziem origin. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Hej @0lc8ezx6e9r0 

Dzięki za potwierdzenie, nie zapomnij oznaczyć odpowiedzi @kreatora jako rozwiązanie jeśli okazała się pomocna 🙂

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 day ago
7,703 Posts