Forum Discussion

Krasnal_z_gr's avatar
3 years ago
Solved

Sims4 brak dodatków po przejściu z ORIGIN do EA APP

Dzień dobry, posiadam SIMS4 z dodatkami na płytach ( PSY I KOTY , UNIWERYSTET,CZTERY PORY ROKU) oraz zakupiony na allegro kod Kraina Magii.

Wszystko było dobrze do czasu włączania gry w ORIGIN , po przeniesieniu gry do EA APP  nie widzę żadnych dodatków , jest tylko podstawowa gra.

Czyściłam cache, wysłałam dwa zgłoszenia do suportu i nie dostałam odpowiedzi , jedynie na maila dwukrotnie ankietę .

Proszę o pomoc , jak mam przywrócić dodatki

• @kreatora Dziękuję za pomoc , pracownik czatu pomógł , chodziło o złe konto , należało się logować na ID z ORIGIN, które nie jest powiązane z mailem w EA.

3 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    3 years ago

@Krasnal_z_gr

1. Jeśli masz na komputerze zainstalowane DEMO simsów natychmiast je odinstaluj.

2. Zaloguj się na EA ap używając adresu mailowego który był powiązany zawsze z twoim kontem Origin - zaznaczając podczas logowania "nie wyloguj mnie"

3.Następnie wyczyść cache EA
    Kliknij trzy kreski w lewym górnym rogu ekranu. Następnie kliknij Pomoc . dalej Odzyskiwanie aplikacji i następnie wybierz - Wyczyść cache

4. Kliknij Biblioteka > na okladce gry wybierz > Zarządzanie nastepnie Zarządzanie Dodatkami i sprawdź w spisie dodatków czy masz te brakujące

5. Jeśli dodatki się pokazały znów kliknij Biblioteka i na okładce gry kliknij trzy kropki - i wybierz opcje Napraw
    Po tym zabiegu dodatki powinny pokazać się i w grze.

6. Jeśli jednak w Bibliotece nadal będzie tych dodatków brak zrestartuj komputer (opcja uruchom ponownie) i znów sprawdź Bibliotekę.

7. Jeśli restart komputera nie pomoże znowu skontaktuj się z polskim doradcą EA  najlepiej na czacie, aby cię nie spławili podsyłając ankietę i poproś aby sprawdzono twoje konto

• @kreatora Dziękuję za pomoc , pracownik czatu pomógł , chodziło o złe konto , należało się logować na ID z ORIGIN, które nie jest powiązane z mailem w EA.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,312 PostsLatest Activity: 18 minutes ago