Forum Discussion

Tadzinek's avatar
7 years ago
Solved

Sims4, odinstalowanie dodatku (konkretnie Wampiry)

Sims4, odinstalowanie dodatku (konkretnie Wampiry)

Przeszukałem mnóstwo informacji w internecie i według znalezionych informacji,  aby odinstalować dodatek, musiałem odinstalować całą grę.

Następnie zainstalowałem z powrotem, odznaczając wspomniany dodatek.  

Wszystko byłoby OK, gdyby nie fakt, że przy kolejnym uruchomianiu Origin, dodatek zainstalował się sam, bez żadnej zgody...

Naprawdę nie ma możliwości usunięcia tego dodatku?!

proszę o pomoc

Tadzinek

• Witaj @Tadzinek

W przypadku gry The Sims 4 i dodatków, niestety ale jest konieczne odinstalowanie całej zawartości. Aplikacja Origin przy każdej aktualizacji gry będzie wymuszała pobranie dodatkowej zawartości, czyli w Twoim przypadku dodatku Wampiry. 

Pozdrawiam. 

3 Replies

• EA_Coral's avatar
    EA_Coral
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    7 years ago

Witaj @Tadzinek

W przypadku gry The Sims 4 i dodatków, niestety ale jest konieczne odinstalowanie całej zawartości. Aplikacja Origin przy każdej aktualizacji gry będzie wymuszała pobranie dodatkowej zawartości, czyli w Twoim przypadku dodatku Wampiry. 

Pozdrawiam. 

• wielka szkoda, córka bardzo się zniechęciła do gry. 

Moim zdaniem  jest to grubo nie w porządku, ze strony EA, że nie ma takiej możliwości.

pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź. 

• Zawsze w przypadku wampirów można usunąć wszystkie wampiry w cas i zamienić je na normalnych ludzi.

Pozdrawiam.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,313 PostsLatest Activity: 12 days ago