Skip to contentBrand Logo
DutchEnglish (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums PolskiThe Sims
  3. The Sims 4
  4. The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Forum Discussion

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.
Latest Activity: 10 hours ago
7,533 Posts

Recent Discussions

• vjedka's avatar

Znikające zdjęcia i obrazy.

W mojej grze od prawie roku, po pewnym czasie zdjęcia i obrazy stają się tylko czarnym obrazem. Dzieje się tak na wszystkich zapisach.
    vjedka
    16 hours ago
  • vjedka's avatar

Agresywni simowie.

Ostatnio moi simowie zaczynają się za sobą kłócić i bić, mimo, że niektórzy są nawet przyjaciółmi. Robią to sami z siebie.
    vjedka
    16 hours ago
  • VixaBrysik's avatar

Zapisywanie w galerii

Nie mogę zapisać w galerii żadnej parceli którą stworzyłam jak i tych które są domyślnie w światach, jestem połączona z siecią, usunęłam wszystkie mody, naprawiałam grę. Myślałam że również nie będzi...
    VixaBrysik
    2 days ago
  • Matys20003's avatar

SIMS4

Mam zainstalowane sims4 na laptopie klikam na pulpicie SIMS4 dostaje powiadomienie ze mam zainstalowac gre xdd
    Matys20003
    2 days ago
  • Patka10190's avatar

Wiejska sielanka, zwierzęta w wyposażeniu rodziny

Cześć, Od bardzo długiego czasu mam problem z krowami i lamami w ekwipunku. Nie mogę ich umieścić w oborze. Widzę je w wyposażeniu rodziny ale nic więcej z nimi zrobić nie mogę. Gdy chcę któreś zwie...
    Patka10190
    2 days ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie Policy (Your Privacy Rights)Online Service UpdatesNotice at Collection
SecurityYouTube Terms of ServiceGoogle Privacy Policy

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.