Forum Discussion

GremlinsScream's avatar
GremlinsScream
Seasoned Newcomer
1 year ago

Sprzedaż rękodzieła na Targowisku, w dodatku "Życie Eko"

Cześć.

Nie znalazłam odpowiedzi na forum ani w internecie więc przychodzę do Was z kilkoma pytaniami.

Gram właśnie rodziną w mieście z dodatku "Życie eko". Głosowaniami na Projekty Miejskie zmieniłam Przestrzeń Społeczną w Targowisko. Umieściłam na parceli wszystko co jest dla niej niezbędne i po powrocie do Trybu Życia, Simowie z okolicy, przyszli i faktycznie zaczeli wystawiać swoje towary (jakieś soki, sodę i kombuczę) na stoiskach. Gdy ja chciałam wystawić, na jednym z wolnych stoisk swoje rękodzieło, jak obrazy, rzeźby, znalezione przedmioty, skały, posiłki, kryształy, plony z ogrodu, miód, żaby itp. to nie mogłam dodać do jego wyposażenia nic poza Eliksirem Emocji.

Zatem jakie rzeczy można tam dodać? Czy muszę coś zrobić by móc sprzedawać rzeczy z wyposażenia Sima na tym Targowisku? Czy mogę gdzieś indziej, w Trybie Życia, wystawić swoje towary by inni Simowie mogli je kupić?

Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam 🙂

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 6 hours ago
7,703 Posts