2222KK31 year agoStraciłem wyposażenie domuWitam dziś jak grałem postanowiłem przeprowadzić sima na inny dom i później chciałem innego sima wprowadzić ale wyposażenie znikło, proszę o pomoc
1 ReplyReplies sorted by OldestEA_KubaCommunity Manager1 year agoHej @2222KK3 Wybacz późną odpowiedź. Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal?
EA_KubaCommunity Manager1 year agoHej @2222KK3 Wybacz późną odpowiedź. Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal?
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 14 hours ago7,735 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 14 hours ago7,735 Posts
Recent DiscussionsProblem z kolekcjami w sklepie EA Witam, Na początku miesiąca chciałam kupić kolekcje, lecz sam sklep EA nie pozwalał mi na to, ze względu na wprowadzenie waluty Moola. Zmusiło mnie to do zakupu kolekcji przez tą walutę. Wszystko by...Kupiłam kolekcję Wielkie porządki przez rynek, ale nie działa w grze. Doładowałam moola, żeby kupić pakiet poprzez rynek The Sims, wszystko przebiegło pomyślnie, pakiet od razu się pobrał i myślałam, że działa jak należy, ale okazuje się, że nie działa praktycznie nic ...Problem z NPC w Chez Llama Postawiłam oficjalną restaurację z Maxis - Chez Llama. Zawsze restauracja działała poprawnie, niezależnie od dodatków i CC, które mam w modach; nie było problemu z menu (kuchnia molekularna), ani z p...Dezaktywowany dodatek Hej, może też macie ten problem. Kupiłam dzisiaj dodatek Dochodowe Hobby. Niestety nie ma go fizycznie w grze. Jest zainstalowany, a na rynku pokazuje się jako dezaktywowany. Nic nie pomaga, próbował...Aktualizacja 28/04/2026 - Poprawki Galerii i zmiany na konsolach Sul, sul, Simomaniacy! Odkąd wprowadziliśmy rynek The Sims 4 na platformach PlayStation i Xbox oraz opublikowaliśmy nową aktualizację dla PC i Maca, przyglądamy się Waszym zgłoszeniom. W tej aktual...