Forum Discussion
Hej lilaclipgloss
Chciałem sprawdzić czy nadal potrzebujesz pomocy, lub może udało Ci się rozwiązać problem dzięki wskazówkom od EA_Kalina
Hej, przepraszam, że po tak długim czasie odpowiadam, ale dopiero teraz miałam chwilę się tym zająć. Przetestowałam grę na całkowicie nowym użytkowniku macOS. Uruchomiłam The Sims 4 na świeżym profilu, bez kopiowania zapisów, ustawień ani folderu The Sims 4. Niestety problem nadal występuje. Dotyczy to wszystkich rodzajów makijażu, w których można modyfikować kolor. Więc chyba problem nie jest związany z zapisami gry, ustawieniami użytkownika ani folderem The Sims 4. :(
- EA_Kalina4 months ago
Community Manager
lilaclipgloss Dzięki za update i test na czystym profilu. Na teraz wygląda to na temat do dalszego sprawdzenia, bo nie ma go jeszcze na liście naprawionych rzeczy po update. Będziemy się przyglądać podobnym zgłoszeniom i sprawdzać, czy pojawia się ich więcej. Jeśli coś się zmieni albo pojawią się nowe informacje, damy znać w tym wątku.
- lilaclipgloss2 months agoRising Novice
Hej! Update - najnowsza aktualizacja naprawiła ten błąd! :) Jeszcze raz dzięki za pomoc. :)