Forum Discussion

werczonika's avatar
werczonika
Seasoned Newcomer
29 days ago

Tablica hobbystyczna z dodatku Dochodowe hobby nie działa

Po ostatniej aktualizacji tablica hobbystyczna zniknęła mi z gry (miałam rodzinę, która prowadziła Małą Firmę), na szczęście tablica jest w wyposażeniu rodziny, ale nie da jej się umieścić na parceli i gdyż chce ją postawić pojawia się napis "Błąd wywołania skryptu". Zgaduję że to problem po aktualizacji, ale może da się coś z tym zrobić? 

5 Replies

• Też mam ten błąd. Myślałam, że to przez mody. Jednak dwukrotny reinstall gry i usunięcie wszystkich modów nic nie dało. Tak jak napisano wyżej- trzeba czekać na bugfixa.

• usia67's avatar
    usia67
    Newcomer
    26 days ago

Witam.

Zauważyłam po ostatniej aktualizacji więcej błędów. Domowa maszyna do recyklingu nie działa również. Śmietnik Nano też nie działa jak wcześniej. Można tam było przenieść brudne naczynia i wskakiwała za to kasa, a teraz można go tylko oznaczyć jako pamiątkę.

• Zaktualizowałem dziś grę i mam dokładnie ten sam błąd. Z tego co widzę to już prawie tydzień a EA nic z tym nie robi 😪

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,311 PostsLatest Activity: 3 hours ago