Forum Discussion
Hej @Beniaminbb
Dziękuję za przesłane zdjęcia błędu 🙂
Problem z powyższymi komunikatami, może mieć kilka przyczyn. Po pierwsze upewnij się, że Twój system operacyjny jest zaktualizowany do najnowszej wersji, następnie skorzystaj z kontrolera plików systemowych, aby naprawić uszkodzone pliki systemowe.
Jeśli to nie rozwiąże Twojego problemu - prześlij nam raport DxDiag 🙂
- 6 years ago
Hej! Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję, ale dzisiaj do tego przysiadłem. Niestety, ale użycie kontrolera plików systemowych nie pomogło.
Przesyłam raport DxDiag.
- kreatora6 years agoHero (Retired)
@Beniaminbb
Jesli chodzi o blad 0xc000012d to występuje on miedzy innymi wtedy gdy masz dodatkowo zainstalowane lub częściowo zainstalowane na komputerze oprogramowanie antywirusowe ktore wchodzi w konflikt z programem Windows Defender. Mozliwe tez ze masz jakis problem z samym Wndows Defender poniewasz z twojego raportu wynika ze wiele aktualizacji nie powiodlo sie.
Jesli masz takie dodatkowe oprogramowanie - odinstaluj je. Windows Defender zabezpiecza wystarczająco komputer. Jeśli nie masz sprobuj zaktualizowac systemIstnieje jednak opcja ze masz zawirusowane oprogramowanie bo i wtedy jest zgłaszany ten blad.W tym wypadku po aktualizacji Windows Defender przeprowadz dokladny scan komputera.
https://support.microsoft.com/help/4027667/windows-10-update
Nie jestem pracownikiem EA- 6 years ago
Niestety te metody nie pomogły. Windows jest zaktualizowany do najnowszej wersji, a Windows Defender nie znalazł żadnego zagrożenia. ☹️
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Community Highlights
Recent Discussions
- 2 hours ago
- 5 hours ago
- 15 hours ago