Forum Discussion

amelkadrajwerka's avatar
amelkadrajwerka
Seasoned Newcomer
13 days ago

The Sims 4 - zainstalowane dodatki, ale nie ma ich w grze

Cześć wszystkim,

Od dłuższego czasu zmagam się z faktem, że od czasu nowego komputera zaintalowałem EA i The Sims 4 i zaciągneliśmy z córką wszystkie wcześniej zakupione dodatki. Niestety nie ma ich w grze i nie widzę ich jako dodatków w swojej bibliotece. Jestem totalnie bezradny. Będę wdzięczny za wszelaką pomoc.

6 Replies

• Timoti4609's avatar
    Timoti4609
    Rising Newcomer
    8 days ago

hey, a wiesz jak przenieś dodatki z xbox na pc na tym samy koncie/loginie?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 days ago

Uruchom EA app z poziomu nowego konta administratora i sprawdź czy można wykonać wcześniej wysłaną instrukcję.

Kody gier są jednorazowej aktywacji, a więc można je przypisać do jednego konta. W przypadku odinstalowania i ponownej instalacji, EA app rozpoznaje aktywację numerów seryjnych i umożliwia ich ponowne pobranie.

• amelkadrajwerka's avatar
    amelkadrajwerka
    Seasoned Newcomer
    10 days ago

Opcje naprawy takze robiłem. Nie moge ponownie wykorzystać kodów do dadatkow, bo pojawia sie komunikat, ze są juz wykorzystane właśnie przeze mnie.

• amelkadrajwerka's avatar
    amelkadrajwerka
    Seasoned Newcomer
    10 days ago

Niestety brak opcji "zarządzania dodatkami". Instalowaliśmy od nowa zarówno EA jak i sama grę The Sims i nadal brak takiej możliwości by wybrać opcję zarządzania dodatkami

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    10 days ago

Hej amelkadrajwerka​ 

Dodatki nie będą widoczne bezpośrenio w Bibliotece, ale można je zobaczyć po kliknięciu na okładce The Sims 4 w opcję "zarządzaj dodatkami". Upewnijcie się, czy są one pobrane a następnie naprawcie grę i dajcie znać jak poszło.

Jak sprawdzić, czy udało mi się zainstalować pakiet?

W EA app

Wykonaj poniższe kroki, aby sprawdzić, czy pakiet jest zainstalowany w EA app.

1. Otwórz Bibliotekę.
    2. Kliknij kafelek gry The Sims 4.
    3. Wybierz opcję Zarządzaj.
    4. Wybierz opcję Zarządzaj dodatkami.
    5. W okienku pojawi się lista posiadanych dodatków. Zainstalowane dodatki i zawartość w grze to zainstalowana zawartość, którą już posiadasz.
    6. Dodatki do pobrania to te, które posiadasz, lecz nie zostały jeszcze zainstalowane.
    7. Kliknij ikonę Pobierz przy każdym dodatku, który chcesz zainstalować.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,301 PostsLatest Activity: 3 hours ago