Forum Discussion
6 Replies
- EA_Kalina4 days ago
Community Manager
Dodatki do The SIms 4 Xbox będą kompatybilne wyłącznie z konsolą. Uruchomienie ich na PC wymaga dokonania oddzielnego zakupu np. na platformie EA app.
- Timoti46098 days agoRising Newcomer
hey, a wiesz jak przenieś dodatki z xbox na pc na tym samy koncie/loginie?
- EA_Kalina8 days ago
Community Manager
Uruchom EA app z poziomu nowego konta administratora i sprawdź czy można wykonać wcześniej wysłaną instrukcję.
Kody gier są jednorazowej aktywacji, a więc można je przypisać do jednego konta. W przypadku odinstalowania i ponownej instalacji, EA app rozpoznaje aktywację numerów seryjnych i umożliwia ich ponowne pobranie.
- amelkadrajwerka10 days agoSeasoned Newcomer
Opcje naprawy takze robiłem. Nie moge ponownie wykorzystać kodów do dadatkow, bo pojawia sie komunikat, ze są juz wykorzystane właśnie przeze mnie.
- amelkadrajwerka10 days agoSeasoned Newcomer
Niestety brak opcji "zarządzania dodatkami". Instalowaliśmy od nowa zarówno EA jak i sama grę The Sims i nadal brak takiej możliwości by wybrać opcję zarządzania dodatkami
- EA_Kalina10 days ago
Community Manager
Hej amelkadrajwerka
Dodatki nie będą widoczne bezpośrenio w Bibliotece, ale można je zobaczyć po kliknięciu na okładce The Sims 4 w opcję "zarządzaj dodatkami". Upewnijcie się, czy są one pobrane a następnie naprawcie grę i dajcie znać jak poszło.
Jak sprawdzić, czy udało mi się zainstalować pakiet?
W EA app
Wykonaj poniższe kroki, aby sprawdzić, czy pakiet jest zainstalowany w EA app.
- Otwórz Bibliotekę.
- Kliknij kafelek gry The Sims 4.
- Wybierz opcję Zarządzaj.
- Wybierz opcję Zarządzaj dodatkami.
- W okienku pojawi się lista posiadanych dodatków. Zainstalowane dodatki i zawartość w grze to zainstalowana zawartość, którą już posiadasz.
- Dodatki do pobrania to te, które posiadasz, lecz nie zostały jeszcze zainstalowane.
- Kliknij ikonę Pobierz przy każdym dodatku, który chcesz zainstalować.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Community Highlights
Recent Discussions
- 3 hours ago
- 4 hours ago
- 16 hours ago
- 16 hours ago